2021 kalenteripyyhkeen salaisuus
Huomioithan ennen 2021 vuoden kalenteripyyhkeen ostamista tämän pienen tunnustuksemme: Pyyhkeet ja vuoden 2021 kuosi on suunniteltu jo tämän vuoden 2020 keväällä. Meillä prosessi menee suunnilleen sillä tavalla, että Kati hoitaa suunnittelijan kanssa kommunikoinnin (tässä tapauksessa ihanan Riina Haapakallion kanssa) ja Laura sitten ottaa tiedostot haltuun siinä kohtaa, kun ne lähtevät tehtaalle.

Vuosikuosi on meille sillä tavalla tärkeä juttu, että sitä on katseltu ihan koko porukan voimin jo suunnitteluvaiheessa ja ihasteltu miten hieno se onkaan.

Voi kuitenkin käydä niin, että ainakin 7 ihmisen silmien ohi menee yksi pieni kirjoitusvirhe… Pyyhkeet saapuivat meille kesän lopussa ja siirtyivät ompeluun. Vasta kun koko pyyhe-erä oli ommeltu, huomasi tarkkasilmäinen Jenni verkkokaupan pakkaamosta, että tuossahan on kirjoitusvirhe. Anteeksi mitä?! Ja kyllä, vuoden 2021 kalenteripyyhkeessä komeilee sitten maliskuu yhdellä A:lla. Maliskuu.

Tässä kohtaa ei varsinaisesti voitu enää pyyhkiä koko pyyhe-erää pois ja hetken päätä raavittuamme päätimme pyyhkeen kuitenkin myyntiin normaalisti tuoda. Pyyhkeen mukana toimitetaan kuitenkin yksi ylimääräinen A-kirjain postikortin muodossa, voit sitten päättää itse minne sen haluat laittaa!