7 + 1 joululahjaideaa verkkokaupastamme

Joululahjat vielä hankkimatta? Ei hätää, meiltä löydät monta kivaa ideaa paketteihin myös tänä jouluna! Lue vinkkimme joulun 2021 lahjoiksi tästä postauksesta. Paketit ehtivät varmasti perille jouluksi kun teet tilauksen viimeistään sunnuntaina 19.12. Lahjakortti ehtii perille vaikka vielä jouluaattonakin!

1. Kalenteripyyhe 2022 – Year of Not Growing Up
Suosikkilahjamme! Kalenteripyyhe on samalla keräilytuote ja käyttöesine.

2. Tee-se-itse keittiöpyyhkeet
Ompeluintoinen ompelee toki joululahjatkin itse. Näistä tee-se-itse keittiöpyyhkeistä lahjat syntyvät nopsasti!

3. Valmiit keittiöpyyhkeet
Myös muut keittiöpyyhkeemme ovat oivia joululahjoja. Ne mahtuvat myös kirjeeseen jos etsit edullista postitettavaa joululahjaa!

4. Merinovillaiset talviasusteet
Lämmin pehmoinen paketti on monella toivelistalla. Merinovillaiset, Suomessa neulotut pipot ja tumput lämmittävät läpi talven lahjansaajaa.

5. Pomenia-kirjat
Lukuintoisen lapsen suosikkilahja! Jos Pomenian taikamaailma ei vielä ole tuttu, aloita trilogian ensimmäisestä osasta Taikamaailman suuri seikkailu. Tarinan tuntevalle on tarjolla myös tarinaa täydentäviä kirjoja sekä tietysti vasta ilmestynyt trilogian kolmas osa Taikamaailman kätketty salaisuus.

6. Pomenia tunneseikkailu- ja satujoogakortit
Ihana tapa tutustua satujoogan ja tunteiden maailmaan. Näiden parissa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.

7. Pomenia-lautapeli
Lautapelithän toimivat usein koko perheelle. Tämän pelin parissa viihdytte varmasti sillä tarjolla on itse asiassa kaksi peliä: aktivoiva päiväpeli ja rauhoittava iltapeli. Pelin tiimellyksessä opetellaan jokaiselle tärkeitä taikavoimia, kuten tunnetaitoja ja rauhoittumisen taitoja leikkiä ja liikettä unohtamatta!

+ 1: Lahjakortti
Lahjaidea sille, jolle et osaa valita itse. Lahjakortin saat tilattua suoraan lahjansaajan sähköpostiin haluamaasi ajankohtaan. Näin voit sitten lahjoja avatessa vinkata lahjansaajaa kurkkaamaan sähköpostiinsa ainakin ihan pikkuisen, vaikka muuten jouluna ei tietenkään sähköposteja lueta 😉