Ennakkotilaa Rento-neuletakki - toimitus 8.12.2023

Olemme avanneet mahdollisuuden tilata ennakkoon paljon kyseltyjä RENTO-neuletakkeja! Ennakkotilaus on käynnissä nyt - tuotteet toimitetaan tilanneille 8.12.2023.

Rento-neuletakki on oversize-mallinen neuletakki. Siinä on pitkät hihat ja tietysti taskut. Takin saa halutessaan kiinni mukana tulevalla vyöllä mutta sitä voi myös hyvin käyttää avonaisena mallina. 

Materiaaliltaan tämä neuletakki on erittäin laadukasta Suomessa neulottua puuvillajaquardneulosta. Materiaali onkin 100% puuvillaa. Neulos on sileää ja tuntuu käsiin suunnilleen saman paksuiselta kuin joustocollegemme.

Valittavanasi on neljä eri vaihtoehtoa, klikkaa kuvaa nähdäksesi tarkemmat tuotetiedot:

 

Rento-neuletakki, kanelinruskealla pohjalla mustia palloja, kuosi "Kerttu"

 

Kerttu, kaneli-musta
Tämä kuosi on viime vuoden suosikki, jota toivottiin kovasti takaisin. Kerttu on leikkisä pallokuosi, joka sopii yhdisteltäväksi myös muiden kuosien kanssa. Tyylikäs vaihtoehto on pukea se yksivärisen mustan asun kaveriksi.

 

 

Kukkapelto, indigo
Kukkapelto on tämän syksyn uutuuskuosejamme ja nähdään nyt tyyliteltynä neulokselle sopivana versiona! Indigonsininen pohjaväri ja hehkuvan pinkit kukat piristävät pimeän vuodenajan keskellä.

 

 

Kerttu, musta-valkoinen
Musta-valkoinen pallokuosi on varma klassikko vuodesta toiseen. Tämä neuletakki on helppo yhdistellä kaikkiin muihin vaatekaappisi vaatteisiin. Kokeile myös raitapaidan kanssa!

 

 

Raidat, musta-valkoinen
Musta-valkoinen raitakuosi on aina tyylikäs valinta, joka sopii kaikenikäisille ja eri tilaisuuksiin. Se on klassinen ja ajaton valinta, joka ei mene koskaan pois muodista.

Tutustu kaikkiin ennakkotilauksessa oleviin Rento-neuletakkeihimme täällä. Tilaa neuletakki ennakkoon ja ehdit saada sen varmasti ennen joulua. Jos tilaat muita tuotteita samaan pakettiin, toimitetaan koko tilaus samalla kertaa.