Esittelyssä LIMITED EDITION syksy 2022 vaatteet

Olemme kehittäneet tuotevalikoimaamme ja jatkossa siirrymme asteittain limited edition ja klassikko -tuotteisiin. Tämä tarkoittaa siis sitä, että limited edition -tuotteet ovat saatavilla vain rajoitetusti ja kun ne loppuvat – ne loppuvat. Klassikot puolestaan tulevat jäädäkseen ja niitä saa julkaisun jälkeen valikoimastamme tasaisesti jatkossakin.

Tänä syksynä julkaisimme ensimmäisen limited edition -mallistomme! Tutustu tässä postauksessa tarkemmin uusiin kuoseihimme ja tuotteisiin, joita mallistossa on mukana. Mallisto on suunniteltu niin, että voit yhdistellä erilaisia kuoseja ja värejä toisiinsa monin eri tavoin. Kaikki värit eivät ole täsmälleen samaa sävyä, mutta samaa sävymaailmaa olevat värit sopivat käytettäväksi niin yhdessä kuin erikseen.

BERTA LIMITED EDITION


BERTTA tunikat

Bertalla on luonnollisesti paikka kaikissa vaatemallistoissamme! Bertta on meidän ensimmäisiä vaatemallejamme ja säilynyt aivan alusta asti asiakkaidemme suosikkituotteena. Malliltaan Bertta on mukava ja melko armollinen: siinä on istuvampi yläosa ja vyötäröltä helmaan saakka väljä a-linjainen alaosa. Taskut ovat tilavat ja kätkevät sisäänsä monia aarteita!

Tänä syksynä Bertassa on kaksi uutta kuosia: Helmet värissä meleerattu noki ja ikisuosikki Serenity värissä tiili.

Tutustu Bertta-tunikoihin verkkokaupassamme täällä

AMALIA huppumekot


AMALIA huppumekot

Viime syksyn suosikki Amalia huppumekko teki paluun tänäkin vuonna! Tämä malli yhdistää tutun ja kovasti pidetyn Bertta-tunikan ja mekkomaisuuden kauniisti. Yläosa on Bertasta tuttu mutta Amaliassa on pidempi, kaunis frillamainen helma. Tämä Amalia on tehty joustocollegesta ja siinä on myös huppu sekä pitkät hihat. Hauskoihin paikkataskuihin kätkeytyy monenlaisia tarpeellisia tavaroita!

Tämän syksyn Amalia huppumekoissa voit valita kuosiksi Kivinen maa värissä ruoste tai Helmet värissä noki.

Tutustu Amalia huppumekkoihin verkkokaupassamme täällä

RENTO teepparit


RENTO teepparit

Rento teeppari on nimensä mukainen vaate: mukava ja varmasti rento päällä! Siinä on lyhyet hihat, taskut ja sivusaumassa kiristysnyörit, joiden avulla helman muotoa ja pituutta voi säätää. Malli on väljä ja ylisuuri – sen on siis tarkoituskin näyttää väljemmältä kuin tyköistuvien vaatteiden! Nyörejä kiristämällä saat Rento-teepparista vaikka farkkujen kanssa pidettävän paitamaisemman vaatteen.

Tänä syksynä voit valita teepparisi näiden uutuuksien joukosta: suosikkikuosi Serenity värissä tiili, yksivärinen kaneli ja Rastit värissä noki. Mustaa yksiväristä on saatavilla myös, kuten muissakin tuotteissamme.

Tutustu Rento teeppareihin verkkokaupassamme täällä

HELLU hupparit


HELLU hupparit

Hellu-huppari on Suomessa ommeltu vetoketjullinen hupparitakki! Näitä et nimittäin monesti näe. Malliltaan Hellu on aika suoralinjainen ja pituus on noin tunikamittainen. Hellu valmistetaan joustocollegesta ja siinä on pitkähköt resorit hihoissa ja helmassa. Hellu-hupparissa on myös tietysti taskut, joihin menee niin levottomat kädet kuin vaikkapa puhelin tai avaimetkin. Tai mitä aarteita nyt ikinä taskussasi kannatkaan!

Tämän syksyn Helluissa on vaihtoehtona yksivärinen myyränharmaa sekä Serenity värissä ruoste.

Tustu Hellu huppareihin verkkokaupassamme täällä

RENTO neuletakit


RENTO neuletakit

Tämän syksyn uutuusmallimme on Rento neuletakki! Tässä onkin varsin kotimainen vaate, sillä se on valmistettu 100% puuvillaneuloksesta, joka on neulottu kankaaksi Suomessa. Neuletakit (kuten muutkin vaatteemme) on tietysti myös ommeltu Suomessa.

Rento neuletakki on niin mukava, että haluat kääriytyä siihen joka päivä! Se sopii hyvin yhdisteltäväksi niin paitojemme, tunikoidemme kuin mekkojemmekin kanssa. Malliltaan tämä neuletakki on oversize-mallia. Mukana tulee vyö, jolla saat myös halutessasi sidottua takin kiinni.

Kuosivaihtoehtoja on neljä: Raidat musta-valkoisena, Kerttu kaneli-mustana, Not Growing Up musta-valkoisena sekä Kerttu musta-valkoisena.

Tutustu uusiin Rento neuletakkeihin verkkokaupassamme täällä

PIPSA paidat ja HELENA hameet


PIPSA paidat ja HELENA hameet

Tämä parivaljakko onkin jo tuttu ennestään. Pipsa on trikoinen peruspaita O-pääntiellä ja pitkillä hihoilla. Sitä voi käyttää niin itsestään kuin esimerkiksi lyhempihihaisten mekkojen kanssa tai vaikkapa neuletakkien alla. Se on helppo yhdistää Helena hameeseen, joka on taskullinen joustocollegehame. Yhdessä niistä tulee hyvinkin toimistokelpoinen asukokonaisuus!

Pipsoja on saatavilla mustana, kanelinruskeana sekä myyränharmaana. Helena hameita puolestaan löytyy mustana ja myyränharmaana. Huomioithan, että myyränharmaa trikoo ja joustocollege ovat keskenään hieman eri sävyä (trikoo on lämpimämmän sävyinen, joustocollege kylmemmän) ja mikäli olet erityisen tarkka, ei niitä kannata yhdistää samaan asuun.

Tutustu Pipsa paitoihin verkkokaupassamme täällä ja Helena hameet löydät puolestaan täältä

IITA collarit


IITA collarit

Näitä kovasti kaivattuja oversize paitoja saatiin taas mukaan valikoimaamme! Iita collari on laatikkomallinen collegepaita, jota rennompaa on vaikea löytää. Joustocollegesta valmistetussa collaripaidassa on O-pääntie ja pitkät hihat. Malli on suora ja helmaresori väljä. Tässä mallissa ei ole taskuja.

Syksyn uutuutena voit valita Iitasi Helmet-kuosilla värissä beige tai Serenity-kuosilla värissä ruoste.

Tutustu Iita collareihin verkkokaupassamme täällä.

LEGGARIT


LEGGARIT

Ei syksyä ilman uusia leggareita, vai mitä? Leggarimme valmistetaan mukavasta ja hyvin joustavasta trikoosta. Mallissa on korkea vyötärö ja mukava kuminauha, joka ei poraudu ihon sisään inhottavan tuntuisesti.

Syksyn uutuuskuosit leggareissa ovat Kivinen maa värissä ruoste sekä Helmet värissä noki.

Tutustu kaikkiin leggareihin verkkokaupassamme täällä

Limited edition -tuotteet ovat saatavilla vain rajoitetusti. Kun ne loppuvat, ne tosiaan loppuvat!

Täältä löydät kaikki syksyn uutuudet yhdellä kertaa!

Tunnisteet: