Hahmonmetsästys-kilpailu 31.10.-6.11.2022

Tervetuloa viettämään jälleen perinteistä Halloween-viikkoa kanssamme 31.10.-6.11.2022!

Huom! Kilpailu on päättynyt. Oikea vastaus oli: KEPPONEN ja voittajaksi arvottiin Lea H. Kiitos kaikille osallistuneille ja onnea voittajalle! Hahmot löytyivät näistä tuotteista:

Halloween-viikkoa

Halloween-viikolla meillä on tarjolla perinteisesti ihan pimeitä tunteja, jolloin tietyn tuoteryhmän tuotteita on vain yhden tunnin ajan tarjouksessa ihan pimeeseen hintaan. Sen lisäksi viikkoon kuuluu myös jatkot, joiden aikana ehtii vielä tehdä löytöjä jatkojen tarjoushinnoin. Tänä vuonna mukana on myös uusi kilpailu: hahmonmetsästys, joka on käynnissä koko Halloween-viikon ajan. Tästä postauksesta löydät tarkemmat ohjeet kilpailuun osallistuaksesi.

Sirkusjengiimme kuuluu monenlaista eläintä ja tänä vuonna he päättivätkin pitää yhdessä Halloweenin kunniaksi naamiaiset. Kuinkas ollakaan, jokainen halusi pukeutua yksisarviseksi! Tämä nyt sujui toisilta vähän paremmin ja toisilta vähän toisella tavalla, jotkut olivat enemmän innoissaan kuin toiset. Naamiaisten tuoksinassa hahmot villiintyivät kuitenkin niin paljon, että karkasivat ympäri verkkokauppaamme ja piiloutuivat tuotteiden sekaan! Jokainen otti mukaansa yhden kirjaimen ja nyt tarvitsemme apuanne, jotta löydämme kaikki kadonneet hahmot kirjaimineen.

Palkinnoksi auttajien kesken arvotaan 100 € lahjakortti verkkokauppaamme.

Ohjeet ja vinkit

  • Etsi kadonneet hahmot tuotteistamme Halloween-viikkomme aikana (31.10.-6.11.). Vain tuona aikana tulleet oikeat vastaukset hyväksytään mukaan arvontaan.
  • Jokaisen hahmon mukana on vain 1 kirjain. Kerää kaikki 8 erilaista hahmoa kirjaimineen ja muodosta noista kirjaimista Halloweeniin liittyvä oikea sana (1 sana).
  • Lähetä oikea sana sähköpostilla info@dreamcircus.fi meille viimeistään sunnuntain 6.11. aikana.
  • Tarkastamme vastaukset maanantaina 7.11. ja oikein vastanneiden kesken arvotaan 100 € lahjakortti verkkokauppaamme. Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä sähköpostilla ja hänen etunimensä julkaistaan tässä postauksessa sekä somekanavissamme.
  • Vinkki: hahmot voivat olla piiloutuneet mihin tahansa tuotteeseen. Muille sivuille he eivät eksyneet.
  • Erilaiset etsittävät hahmot näet tarkemmin alla olevassa kuvassa.

Halloween

Hahmot, joita etsitään: myyrä, leijona, kissa, jänis, panda, seepra, laama sekä tiikeri.

Halloween-viikkomme tarjoukset löydät viikon aikana täältä!