Hyviä ja huonoja uutisia syyskuuhun

Tällä kertaa meillä on sekä hyviä että vähän huonompia uutisia kerrottavana. Ensinnäkin ne hyvät - olemme tänään 22.9.2023 saaneet lisättyä uuden toivotun kuosin klassikkokuosiemme valikoimaan: ikisuosikki Universum on tehnyt paluun! Pääset tutustumaan uutuuksiin esimerkiksi täällä.

Sitten niitä vähän huonompia uutisia. Oletkin ehkä ehtinyt jo huomata, että tämän syksyn julkaisumme ovat olleet normaalia suppeampia ja tuotteiden määrät pienempiä kuin aiemmin. Ikävä kyllä tuotantomme on kärsinyt heinäkuusta alkaen - ja kärsii yhä - vesivahingosta, joka tiloissamme tapahtui. Tämän vuoksi tuotantomme jouduttiin keskeyttämään ja tämä on aiheuttanut meille paljon haittaa.

Tuotteet, jotka olemme saaneet julkaistua myyntiin, eivät ole vesivahingosta kärsineet. Myymme ehdottomasti vain priimakuntoisia tuotteita. Meillä on kuitenkin ollut paljon haasteita löytää paikkausta valmistukseen alihankkijoilta täällä Suomessa. Sen vuoksi tuotantomäärämme ovat kärsineet ja olemme mm. joutuneet tilaamaan korvaavia kankaita, joita yhä odottelemme. 

Tällä hetkellä emme vielä tiedä milloin pääsemme normaaliin tuotantorytmiin - vai pääsemmekö ollenkaan. Ratkomme tilannetta ja yritämme kyllä parhaamme, jotta saamme tuotteita valmistettua. Tämän vuoksi kuitenkin osa tuotteista on myyty loppuun todella nopeasti, sillä määrät ovat olleet pieniä. Valmistamme kuitenkin mahdollisimman pian täyttöjä esimerkiksi suosittuihin Bertta-tunikoihin.

Toivommekin, että tutustut olemassa olevaan valikoimaamme niin verkkokaupassamme kuin myymälässämmekin ja teet löytöjä varastossa olevista tuotteistamme. Olemme laajentaneet myös yksittäiskappaleena valmistettavien tilaustuotteidemme valikoimaa, jotta mahdollisimman moni löytäisi omat suosikkinsa valikoimastamme.

Tuttuun tapaan kerromme avoimesti kaikenlaisista kuulumisistamme - niin hyvistä kuin huonoistakin. Kerrommekin tilanteestamme lisää heti, kun kerrottavaa jälleen on.