Mediatiedote: Dream Circuksen varkautelaiset vauvanhousut jatkavat mukana äitiyspakkauksessa

Varkautelainen Dream Circus Oy palautti Suomessa ommellut vaatteet äitiyspakkaukseen vuonna 2022. Oman tuotteen saaminen äitiyspakkaukseen on valtavan iso juttu. Vielä isompaa on se, että ensimmäiselle tilaukselle saa jatkuvuutta. Dream Circus on saanut Kelalta uuden tilauksen vuoden 2023 äitiyspakkaukseen ja edellisvuoden pakkauksesta tuttuja Rento-housuja valmistetaan jatkossakin Varkaudessa.

Koronavuosien ja sodan aiheuttamista haasteista huolimatta varkautelaisyritys on onnistunut erinomaisesti ensimmäisessä äitiyspakkaustilauksessaan. Kaikki tuotteet on saatu toimitettua ajallaan ja 64000 housusta on tähän mennessä tullut vain 3 reklamaatiota. Näiden housujen lisäksi Dream Circus on valmistanut tuotteita myös muille asiakkailleen sekä omaan verkkokauppaansa. Myös nämä toimitukset ovat pysyneet aikataulussaan suuren tilauksen rinnalla.

Uusi tilaus merkitsee Dream Circuksen toiminnalle jatkuvuutta ja taloudellista varmuutta. Vuoden 2023 pakkaukseen valikoitui tuotteeksi sama resorilahkeinen Rento-housu kuin edelliseenkin pakkaukseen. Väriltään housut ovat tällä kertaa myyränharmaat. Uuteen pakkaukseen Dream Circus valmistaa yhdet housut.

Äitiyspakkauksen tarjouskilpailua ohjaa laki julkisista hankinnoista. Tarjoajia on kohdeltava tasapuolisesti ja syrjimättömästi. Kela ei voi suosia tuotteita esimerkiksi niiden valmistusmaan tai toimittajan kotimaan perusteella.

Kela painottaa nykyisin kilpailutuksessa laatua ja vastuullisuutta enemmän kuin hintaa. Kaikki ehta by Dream Circus -vaatteet suunnitellaan, kaavoitetaan sekä ommellaan Suomessa. Tuotteet valmistetaan Euroopassa tuotetuista luomukankaista ja tuotteilla on Avainlippu. Laadusta kertoo myös vaatekaupalle poikkeuksellisen pieni palautusprosentti verkkokaupassa: alle 5%.

Dream Circus Oy

ehta by Dream Circus -tuotemerkillä vaatteita ja kankaita oman tuotannon luomukankaista valmistava yritys Pohjois-Savossa, Varkaudessa. Päätuoteryhmä on naisten vaatteet. Yhtiö on perustettu vuonna 2018 ja sen edeltäjä Kati K. Design vuonna 2014. Yritys työllistää 16 naista. Tuotemerkki on rekisteröity Suomeen, Eurooppaan, Yhdysvaltoihin, Japaniin ja Kanadaan.

Yrityksen arvot ovat elämänilo, eettisyys, ekologisuus, paikallisuus, kotimaisuus ja suomalainen työ.

Kaikki yrityksen tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Valikoimassa on vaatteita, kankaita sekä sisustustekstiilejä. Tuotteita voi hankkia verkkokaupasta, tehtaanmyymälästä, jälleenmyyjiltä kotimaassa ja kankaita myös ulkomailta. Yrityksessä panostetaan vastuullisuuteen ja hiilijalanjäljen laskentaan sekä kehitetään jatkuvasti uusia tuotteita ja uusia digitaalista sovittamista helpottavia palveluja turhien verkkokauppapalautusten vähentämiseksi. Digitaalisuuteen liittyvien asioiden lisäksi panostetaan perinteisen teollisen toimintaympäristön vaatimiin koneisiin ja laitteisiin, työympäristöön ja turvallisuuteen sekä työntekijöiden hyvinvointiin.

Join the Circus!

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Petra Ryymin, p. 045 168 1030, petra@dreamcircus.fi
Logo, kuvat ja muu visuaalinen materiaali Dropboxista täältä.

Tutustu Rento-housuihin verkkokaupassamme täällä!

Tunnisteet: