Rento-teeppari – yksi vaate, monta ilmettä!

Oletko tutustunut jo yhteen suosikkimalleistamme eli Rento-teeppariin? Nimensä tämä hauska oversize teeppari on saanut juuri siitä miten rento vaate se on. Malliltaan Rento-teeppari onkin väljä ja ylisuuri. Sen on siis tarkoituskin näyttää väljemmältä kuin tyköistuvien vaatteiden!

Rento-teeppari – yksi vaate, monta ilmettä!


Rento-teepparia voi käyttää monella tapaa! Helmassa olevilla kiristysnyöreillä helman mittaa voi lyhentää ja helman muoto muuttuu tällöin pyöreämmäksi. Nyörejä voi kiristää vain vähän tai ihan kireäksi asti – näin helman mittaa voi säädellä sen mukaan millaiseen asuun haluaa juuri tänään pukeutua.

Tämän kevään uutuuskuosi Leikki värissä jätski (kuvassa yllä) on yksi herkullisimmista Rento-teeppareista mitä olemme nähneet.

Rento-teeppari – yksi vaate, monta ilmettä!

Teeppareissa on myös taskut, jotka tuovat vaatteelle hauskaa ilmettä sekä käytännöllisyyttä. Tähänkin taskuun mahtuu muutakin kuin ajatus – esimerkiksi kädet silloin, kun et ihan tiedä mihin ne pitäisi laittaa.

Kiristysnyörit löytyvät Rento-teepparin helmasta molemmilta puolilta. Suosittelemme avaamaan kiristyksen aina pesun ajaksi ja myös kuivaamaan teepparin nyörit avattuina. Näin kangas kuivuu nopeammin, kun se ei ole rutussa. Nyörit kannattaa kuitenkin pesun ajaksi solmia löyhästi kiinni toisiinsa – näin ne eivät pesussa vahingossa karkaa kujaan!

Rento-teeppari – yksi vaate, monta ilmettä!


Tänä keväänä mallistossa on mukana myös hauska raidallinen Rento-teeppari (kuvassa yllä). Raitojen värit ovat musta ja vaaleanpunainen. Tämän version juju on taskuissa ja pääntiellä, jossa raidat ovatkin eri suuntaan!

Rento-teeppari – yksi vaate, monta ilmettä!


Rento-teepparia voi käyttää myös suoralla helmalla, jolloin se on enemmänkin laatikkomekko. Nyörit voi kiristää myös kesken päivän, jos lyhyempi helma tuntuukin paremmalta ratkaisulta. Halutessaan nyörin voi toki myös ottaa pois, jos teepparia käyttää vain suoralla helmalla. Sinä päätät!

Voit tutustua kaikkiin erilaisiin Rento-teeppareihin klikkaamalla tästä.

Tunnisteet: