Sirkuksen Selviytymismyynti alkaa 9.11.2022

Kaikki Selviytymismyynnin tuotteet löydät verkkokaupastamme täältä.

Selviytymismyynti

Heippa kaikki, olemme saaneet kertoa teille tässä vuosien varrella jos jonkinlaisia uutisia. Parempia ja huonompia. Tällä kertaa valitettavasti joudumme kertomaan niitä huonompia. Olemme aina olleet rehellisiä yrityksemme tilanteista ja niin aiomme olla nytkin. Tiedämme kaikki, millaisessa myllerryksessä maailmamme on ollut viimeisten vuosien aikana ja millaisia vaikutuksia niin pandemialla kuin sotatilanteella on ollut ihan kaikkialle. Niin meillekin.

Pandemian alkuvaiheista selvittelimme tiemme läpi ja hetkellisesti Suomessa valmistettujen tuotteiden suosio vain kasvoi. Teiltä silloin saamamme tuki oli aivan korvaamatonta, kiitos! Tilanteen pitkittyessä kaikki  alkoi kuitenkin muuttua ja tämän vuoden sotatilanne on vain pahentanut asioita. Vaikutusta on ollut niin materiaalien kustannuksiin kuin myyntiinkin.

Suomessa vaatteiden ompeleminen on ollut meille tärkein valinta, jonka olemme tehneet toimintamme alusta saakka. Se ei missään nimessä ole halvin vaihtoehto ja yhdessä eettisesti valmistettujen kankaidemme kanssa tuotteidemme hinta meille on jo enemmän kuin halpavaateliikkeissä asiakkaalle. Olemme avanneet hinnoitteluamme monesti avoimesti ja hinnoissamme ei ole sitä mystistä “ilmaa”, josta alennuksia voisi paljon antaa.

Tänä vuonna kankaiden hinta on noussut valtaisasti. Yhteensä materiaalikustannuksissa on tapahtunut 40% nousua. Tämä on todella paljon. Emme ole voineet siirtää näitä nousuja suoraan tuotteiden ulosmyyntihintaan, sillä sitten jo valmiiksi vähentynyt myynti olisi lakannut kokonaan. Nostoa kankaiden ostohintoihin on kuitenkin luvassa jälleen loppuvuoden aikana lisää ja reilusti – kuka tietää missä kohti tämä tasoittuu.

Ymmärrämme sen, että monia huolettaa nyt kohonneet kustannukset omassa elämässä – olemme myös ihan tavallisia ihmisiä ja mietimme ihan samoja asioita. Mietimme myös oman firmamme jatkuvuutta ja hartain toiveemme onkin, että jatkossakin saamme ommella näitä vaatteita täällä Suomessa ja työllistää paikallisia ihmisiä. Tämä ei kuitenkaan onnistu kaikista tekemistämme sopeuttamistoimenpiteistä huolimatta, jos myyntimme laskee yhä sitä tahtia mitä se on nyt etenkin vuoden loppupuoliskolla laskenut.

Sen vuoksi aloitamme nyt verkkokaupassamme Sirkuksen Selviytymismyynnin. Varastossamme on paljon tavaraa ja meidän tulee saada ne nyt myytyä, jotta toimintamme voi yhä jatkua ennallaan. Selviytymismyynnin tuotteet ovat siis -30-40% tarjouksessa niin kauan kuin varastoa riittää. Sen aikana on myös joitain valikoimassa jatkavia tuotteita -10% tarjouksessa loppuvuoden 2022 ajan. Luonnollisesti myös valikoimassamme pysyviä normaalihintaisia tuotteita löytyy ja niitä ostaessanne saamme aina täyden hinnan työstämme.

Tarjoushintaisia tuotteita löytyy eniten vaatteista sekä kankaiden osastolta kotimaisista puuvillaneuloksista. Myös Saimaa-emaliastiat kuuluvat tarjoukseen. Poistohintaisia kankaita on myös outletissa.

Olemme aina halunneet olla vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja sitä jatkamme jatkossakin! Luvassa on mm. kehitystä 2nd hand -tuotteiden ostomahdollisuuksiin sekä muita uusia juttuja. Näistä kerromme mahdollisimman pian lisää. Tämä on kuitenkin avoin pyyntömme – jos voit auttaa meitä tekemällä tilauksen jo tänään, olemme siitä erittäin kiitollisia! Olemme myös kiitollisia, jos kerrot meistä ystävillesi missä tahansa kanavassa ❤️ Pelkkä näkyvyys ei kuitenkaan meitä pelasta vaan tarvitsemme niitä ostoja juuri nyt.

Vaikka nyt myymmekin näitä tuotteita alennushinnoin, haluamme kuitenkin olla rehellisiä: kohotusta hintoihin on luvassa tammikuussa 2023. Toivomme, että ymmärrätte myös tämän. Emme laittaisi näitä nykyisiäkään tuotteitamme alennukseen, ellei meidän olisi ihan pakko.

Tämä on vaikein teksti, jonka olemme koskaan kirjoittaneet mutta toivomme, että se tavoittaa teidät. Olemme tehneet tätä alusta saakka teitä varten ja niin me haluaisimme jatkossakin tehdä.

Terveisin,

Kati ja Laura
Dream Circuksen perustajat

Sekä koko muu Sirkusjengi

Kaikki Selviytymismyynnin tuotteet löydät verkkokaupastamme täältä.