Töitä tarjolla: etsimme ompelijaa

Liity mukaan Sirkusjengiin – etsimme ompelijaa!

Rakastatko ompelemista ja sinulla on kokemusta teollisesta sarjatuotannosta? Vähintäänkin sinulla on edellytykset ja valtava innostus oppia sarjatuotannon salat. Meillä on töitä tarjolla ja etsimme Sirkukseemme sopivaa jäsentä.

Valmistamme vuodessa tuhansia vaatteita ja niiden ompeluun tarvitsemmekin nyt lisäkäsiä. Työtahti meillä on tuotannossa aika ajoin kiireinen, joten odotamme, että olet oma-aloitteinen ja haluat tehdä myös muita teolliseen ompeluun sisältyviä työvaiheita (laakaus, leikkaaminen).

Tarjoamme sinulle kokoaikatyötä toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Halutessasi myös lyhempiaikainen sopimus on mahdollinen. Noudatamme Tekstiili- ja muotialan työehtosopimusta. Meillä henkilökunta saa myös esimerkiksi erittäin hyvät henkilökunta-alennukset, sairauskuluvakuutuksen sekä maksamme palkan myös lounastauon ajalta. Tietysti pääset myös osaksi mahtavaa Sirkusjengiämme ja olet osa vastuullista vaatetuotantoa!

Jos tulet Varkauden ulkopuolelta, niin kannattaa kurkata mm. Wartalo-kotien edulliset asunnot ja mahdollisuus ilmaiseen asuntoon 3 kuukaudeksi (kurkkaa lisätietoa täältä Varkauden kaupungin sivuilta).

Lisätietoja sähköpostitse toimitusjohtajaltamme Petra Ryyminiltä, petra@dreamcircus.fi
Hakemukset info@dreamcircus.fi otsikolla ompelija. Emme valitettavasti ehdi antamaan lisätietoja puhelimitse, joten laitathan sähköpostia.