Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Nopea toimitus! Toimitamme tilauksesi samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Toimitus alk. 2,90€. Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Jälleenmyyjäksi

Jälleenmyyjäksi

Haluatko ehta by Dream Circus -vaatteiden tai sisustustuotteiden jälleenmyyjäksi? 

Tervetuloa unelmiesi sirkukseen! Me olemme Dream Circus Oy Varkaudesta, Pohjois-Savosta ja olemme varanneet sinulle eturivin paikan show’humme. Esityksemme kirkkain tähti on tuotemerkkimme ehta by Dream Circus joka henkii suomalaisuutta, aitoutta ja alkuperäisyyttä. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippumerkki, Design from Finland –merkki ja D.O. Saimaa –merkki.

Etsimme rohkeita jälleenmyyjiä, jotka innostuvat vaatteistamme ja jakavat intohimomme erityisesti naisten vaatteisiin sekä eettiseen toimintaan. Valikoimastamme löydät oman tuotannon kankaistamme valmistetut vaatteet, jotka ommellaan aina Suomessa. Kankaamme tuotamme Euroopassa tehtailla, joille on myönnetty Öko-Tex sertifikaatti ja käyttämämme puuvilla on aina luomua. Öko-Tex sertifikaatti takaa sen, ettei kankaissamme ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Naiset, jotka ostavat meiltä vaatteensa, ovat ihastuneet erityisesti vaatteidemme mukavuuteen, istuvuuteen ja kuoseihimme. Niiden joukosta löydät niin räväkän värikkäitä kuin skandinaavisen hillittyjäkin vaihtoehtoja.

Vaatteidemme mallit ovat erityisesti arkeen sopivia, mukavia ja miellyttäviä käyttää. Käyttämämme kankaat ovat joustavia puuvilla-elastaanitrikoita ja –joustocollegeja, jotka myös kestävät pesua ja arkikäyttöä hyvin.

Etsimme jälleenmyyjiä naisten vaatteillemme sekä sisustustekstiileillemme ympäri Suomen. Jos olet kiinnostunut vaatteidemme myynnistä, lähetä hakemus oheisella lomakkeellla: