Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Nopea toimitus! Toimitamme tilauksesi samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Toimitus alk. 2,90€. Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Yritysasiakkaaksi

Yritysasiakkaaksi

Haluatko yritysasiakkaaksemme?

Yritysasiakkuus on mahdollinen pienyrittäjälle (esim. tilausompelijat) joka haluavat valmistaa kankaistamme tuotteitaan myyntiin ja ostavat kankaita ja tarvikkeita kerralla enemmän.
Kuoseistamme saas siis valmistaa tuotteita myyntiin (kaikki muut kuosit paitsi Freak Circus), kunhan mallit eivät jäljittele meidän tuotteitamme eikä ole ommeltu meidän myynnissä olevilla kaavoillamme. Kaavat on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön.

Lähetä hakemuksesi oheisella lomakkeella, jonka jälkeen tarkastamme y-tunnuksesi ja luomme sinulle tunnukset kauppaan. Tämän jälkeen pääset tekemään ostoksia yrittäjähinnoin. Yrittäjäasiakkaana saat kaikista normaalihintaisista kankaista ja ompelutarvikkeista -25% alennuksen. Näet alennushinnat ensimmäisen kirjautumisesi jälkeen tuotetasolla (eli tuotelistauksessa näkyy normaalihinnat, mutta avattuasi tuotteen näet alennushinnan). Outlet-tuotteet ovat kuluttajahinnoin myös yritysasiakkaille. Kaavat eivät ole yrittäjäasiakkaana ostettavissa ollenkaan, sillä ne on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön.