Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages


Toimituskulut alkaen 2,90€ paketeille! Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille.Arkisin klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset ehtivät toimitukseen samana päivänä.Sulje tämä ilmoitus
Etusivu > Yritysasiakkaaksi

Yritysasiakkaaksi

Haluatko yritysasiakkaaksemme?

Yritysasiakkuus on mahdollinen pienyrittäjälle (esim. tilausompelijat) joka haluavat valmistaa kankaistamme tuotteitaan myyntiin ja ostavat kankaita ja tarvikkeita kerralla enemmän.
Kuoseistamme saas siis valmistaa tuotteita myyntiin (kaikki muut kuosit paitsi Freak Circus), kunhan mallit eivät jäljittele meidän tuotteitamme eikä ole ommeltu meidän myynnissä olevilla kaavoillamme. Kaavat on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön.

Lähetä hakemuksesi oheisella lomakkeella, jonka jälkeen tarkastamme y-tunnuksesi ja luomme sinulle tunnukset kauppaan. Tämän jälkeen pääset tekemään ostoksia yrittäjähinnoin. Yrittäjäasiakkaana saat kaikista normaalihintaisista kankaista ja ompelutarvikkeista -25% alennuksen. Näet alennushinnat ensimmäisen kirjautumisesi jälkeen tuotetasolla (eli tuotelistauksessa näkyy normaalihinnat, mutta avattuasi tuotteen näet alennushinnan). Outlet-tuotteet ovat kuluttajahinnoin myös yritysasiakkaille. Kaavat eivät ole yrittäjäasiakkaana ostettavissa ollenkaan, sillä ne on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön.