Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Etusivu > Yritysasiakkaaksi

Yritysasiakkaaksi

Haluatko yritysasiakkaaksemme?

Yritysasiakkuus on mahdollinen pienyrittäjälle (esim. tilausompelijat) joka haluavat valmistaa kankaistamme tuotteitaan myyntiin ja ostavat kankaita kerralla enemmän. Kuoseistamme saas siis valmistaa tuotteita myyntiin (ei koske Pomenia-kankaita, jotka ovat lisenssikankaita), kunhan mallit eivät jäljittele meidän tuotteitamme eikä ole ommeltu meidän kaavoillamme. Seuraamme myyntejä ja toivomme, että tilaat kerralla enemmän. Toistuvasti pieniä määriä alennuksella tilanneet tilit poistamme.

Lähetä hakemuksesi oheisella lomakkeella, jonka jälkeen tarkastamme y-tunnuksesi ja luomme sinulle tunnukset kauppaan. Tämän jälkeen pääset tekemään ostoksia yrittäjähinnoin. Yrittäjäasiakkaana saat kaikista normaalihintaisista kankaista ja ompelutarvikkeista -25% alennuksen. Näet alennushinnat ensimmäisen kirjautumisesi jälkeen tuotetasolla (eli tuotelistauksessa näkyy normaalihinnat, mutta avattuasi tuotteen näet alennushinnan). Outlet-tuotteet ovat kuluttajahinnoin myös yritysasiakkaille.

Kirjoita viestikenttään hakevasi yritysasiakkaaksi ja kerro hieman toiminnastasi (etenkin jos y-tunnuksesi on rekisteröity muuhun kuin ompeluun liittyvälle toimialalle).