Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages


Toimituskulut alkaen 2,90€ paketeille! Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille.Arkisin klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset ehtivät toimitukseen samana päivänä.Sulje tämä ilmoitus
Etusivu > Hyvänmielen pop up

Hyvänmielen pop up

Hyvänmielen pop up

Hyvänmielen pop up kiertää Suomea! Järjestämme pop up -myymälöitä eri puolilla Suomea ja mukanamme on joukko ihania kotimaisia yrityksiä. Seuraavaksi löydät meidät Tampereelta Finlaysonin alueelta 27.2. alkaen!

Löydät pop upin Terdeltä la 27.2.–la 13.3. Pop up on avoinna:

ma-pe klo 11–18
la klo 10–16
su klo 11–16

Merkit, jotka ovat mukana: ehta by Dream Circus, Hellä Design, Omstart, ASMI, Paulanka, Frida’s Corner / Studio Annukka Laine, Ruska vaatteet, Evolum.

Valikoimassa on vaatteita, kankaita, asusteita ja sisustustuotteita. Kaikki oikeita hyvänmielen tuotteita!

Pop up -myymälässämme teemana on kestävät ja vastuullisesti tuotetut kotimaiset tuotteet. Vastuullisuus, kestävä kehitys sekä kiertotalous ovat asioita, joihin panostamme tuotteissamme ja toiminnassamme.

Tapahtumasivu Facebookissa. Päivitämme Facebookiin kuulumisiamme pop upista sekä ajankohtaisia tietoja, tervetuloa mukaan!

ehta by Dream Circus tarjoaa vastuullisesti tuotettuja kotimaisia hyvän mielen tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat Suomessa valmistetut naisten, miesten ja lasten vaatteet sekä asusteet. Tarjoamme myös kattavan valikoiman kankaita, kaavoja, ompelutarvikkeita ja kodintekstiilejä. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu, Design from Finland ja D.O. Saimaa -merkit. Tervetuloa mukaan sirkukseen!

Hellä Leather Design toteuttaa uniikkeja laukkuja ja asusteita. Tuotteet ovat kotimaista käsityötä ja valikoimista löytyy upeita nahasta valmistettuja laukkuja, koruja sekä asusteita.

Omstart tarjoaa vanhoille tavaroille uudet elämän valmistamalle kierrätysmateriaaleista koruja ja muita pientuotteita. Jokainen tuote on ainutlaatuinen, sillä materiaalit ovat käytettyjä ja tuotteet tehdään käsin. Salla Seppälä suunnittelee ja toteuttaa Omstartin kauniit korut Helsingin Kalliossa. Koruvalikoimasta löytyy kaulakoruja, korviksia sekä sormuksia moneen makuun runollisesta rouheaan.

ASMI valmistaa uniikkeja laukkuja ja koruja polkupyörän ja työkoneiden sisäkumeista. Ongelmajäte muuntuu kauniiksi käyttötavaraksi ASMIn tuotteissa ja lopputuloksena on kestävä, pestävä ja erittäin kevyt kierrätystuote. Yritys suunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteensa kotimaisena käsityönä Kuopiossa.

Paulankan valikoimista löytyvät kauniit, pellavatilkuista valmistetut korvakorut. Mallistosta löytyy koruja monessa koossa ja värissä. Paulankan tavoitteena onkin tuoda väriä elämään sekä tarjota kotimainen vaihtoehto pellavatuotteiden ystäville. Tuotteet ovat suomalaista käsityötä ja ne valmistetaan Keski-Pohjanmaalla Lestijärvellä. Tuotteille on myönnetty Avainlippumerkki.

Frida’s Corner / Studio Annukka Laine valikoimista löydät upeat ja värikkäät printtikorut sekä Tampere-aiheiset pipot. Frida´s Cornerin korut tuovat hyvää mieltä iloisilla ja hauskoilla printeillään!

Ruska vaatteet tarjoaa kestäviä ja kauniita lastenvaatteita. Tuotteet ommellaan Pellossa käyttäen laadukkaita kankaita ja tuotteet kestävät hyvin käyttöä. Pop upissa saatavilla nyt myös Ruska vaatteiden ompelemia lastenvaatteita ehta by Dream Circuksen iloisissa kuoseissa!

Evolum valmistaa ainutlaatuisia lasituotteita hyödyntämällä sellaisia lasipulloja, joita Suomessa ei täytetä uudelleen. Muotoilija Jukka Isotalo valmistaa tuotteet käsityönä hiomalla ja kiillottamalla lasipullot. Tuotteet koristellaan hiekkapuhaltamalla. Valikoimista löytyy muun muassa ranskalaisista kuohuviinipulloista valmistettuja Bonjour-maljakoita, suomalaisista likööripulloista valmistettuja Koboltti-maljakoita sekä vuoden 2019 Presidentinlinnan itsenäisyysjuhlissa nautituista kotimaisista kivennäisvesipulloista tuotettuja Puro-juomalaseja.

Huomioittehan, että osallistutte pop up -myymäläämme vain terveinä. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä sekä turvaväleistä huolehtimista. Tarjolla on käsidesiä tilan molemmissa kerroksissa. Myymälätilan vierestä löydätte myös WC-tilat. Tuotteet ovat aseteltu myymälätilaan väljästi ja mahdollistavat pop upiin osallistumisen turvavälit huomioon ottaen. Seuraamme myymälässämme Pirkanmaan koronatilanteeseen liittyviä suosituksia.

Tervetuloa mukaan Hyvänmielen pop up -myymäläämme!