Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Nopea toimitus! Pakettisi lähtee meiltä samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Syksy on saapunut! Tutustu uusiin limited edition -vaatteisiin ja kankaisiin.Toimitus alk. 4,90€ pakettina Suomeen. Yli 150€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Dream Circus

Dream Circus

Dream Circus

Kuvassa vasemmalta: Ida Kuivalainen (varastomyyrä eli toiminnanjohtaja), Petra Ryymin (maneesimestari eli toimitusjohtaja), Laura Kemppainen (unelmien seremoniamestari eli luova johtaja), Kati Kraemer (unelmatirehtööri eli taiteellinen johtaja) ja Katarina Pölkki (kolportööri eli myynti- ja asiakaspalveluvastaava)

Tervetuloa meidän unelmiemme sirkukseen!

Meillä firmaa johtaa jänis, panda keskittyy taiteelliseen johtoon, kissan luovat taidot loistavat markkinoissa, myyrä vastaa varastosta ja seepra pitelee asiakaspalvelun ohjia. Voisihan kaiken tehdä vähän tylsemminkin, mutta kuinka sirkus sitten pyörisi, ja olisiko se muuten enää ollenkaan hauskaa?

Dream Circus Oy alkoi kahden savolaisen siskon, Katin ja Lauran, toteutuneesta unelmasta. Nyt meitä on mukana jo suurempi joukko. Puhumme unelmien puolesta, uskomme yksisarvisiin, taistelemme tylsyyttä vastaan ja uskomme suomalaiseen työhön. Pukeudumme itse usein mustaan, mutta rakastamme kaikkia maailman värejä. Me haluamme saada sinutkin uskomaan unelmiisi ja tavoittelemaan niitä.

Suomeen, Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Japaniin rekisteröity tuotemerkkimme, ehta by Dream Circus on sirkuksemme kirkkain tähti. Se henkii suomalaisuutta, alkuperäisyyttä ja aitoutta. Tuotteemme ovat joskus värikkäitä, joskus tummanpuhuvia, mutta aina hauskoja ja leikkisiä hyvänmielentuotteita. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu, Design from Finland ja D.O. Saimaa -merkit.

Päätuotteemme ovat naisten vaatteet. Valmistamme kaikki oman tuotantomme luomukankaista. Kaikki vaatteemme suunnitellaan ja ommellaan Suomessa. Kankaamme valmistetaan Suomen lisäksi Puolassa ja Liettuassa.

Me kaavoitamme ehta by Dream Circus -vaatteet aina suomalaiselle naisvartalolle. Löydät meiltä kokoja väliltä XS-3XL. Persoonalliset vaatteemme istuvat hyvin ja ovat kekseliäitä leikkauksiltaan. Paitoja ja leggareita lukuun ottamatta kaikissa vaatteisamme on myös taskut, sillä minne muuallekaan sitä sujauttaisi tärkeät tavaransa? Taskumme ovat myös aina sen kokoiset, että niihin mahtuu muutakin kuin ajatus tai yksi kolikko. Mikäli tuotteessa ei ole taskuja (esim. Iita Tee) olemme maininneet siitä tuotetiedoissa.

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös kankaita, asusteita ja pienimuotoisesti sisustustuotteita. Myös miehet saavat kohta ensimmäisen oman mallistonsa ja tuomme lastenvaatteet takaisin tuotantoon. Kankaita on yleensä myynnissä pieniä eriä, sen verran mitä vaatetuotannon puolelta jää yli. Kuosit kankaissa ovat persoonallisia, omaleimaisia ja suunniteltu aina Suomessa. Kuosisuunnittelijoidemme joukossa on myös paikallisia suunnittelijoita sekä taiteilijoita.

Jokaisella vaatemallillamme on nimi ja nimen takana tarina. Elämänilo, paikallisuus, kotimaisuus ja ekologisuus ovat meille asioita, mistä emme tingi. Siksi myös puujalkavitsit ovat sallittuja, kun kokoonnumme joka päivä työporukalla yhteiselle lounaalle Mestarintien hallilla Varkaudessa.

Meille vastuullisuus on tärkeää ja olemmekin koonneet kaiken tärkeän tiedon yhdelle sivulle: lue lisää vastuullisuudestamme klikkaamalla tästä.

Join the Circus!

“Ehta” on aito, alkuperäinen, uniikki ja ainoa. Sitä kaikkea meidän tuotteemmekin ovat.

 

Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Dream Circus Oy:lle kehittämisavustusta 3D by Dream Circus – hankkeeseen aikavälille 11.12.2020 – 31.12.2021. Lisätietoja Petra Ryymin, petra@dreamcircus.fi