Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Dream Circus

Dream Circus

Tervetuloa meidän unelmiemme sirkukseen!

Meillä firmaa johtaa jänis, panda keskittyy taiteelliseen johtoon, kissan ja gepardin taidot loistavat markkinoinnissa, myyrä vastaa varastosta ja papukaija pitelee asiakaspalvelun ohjia. Voisihan kaiken tehdä vähän tylsemminkin, mutta kuinka sirkus sitten pyörisi, ja olisiko se muuten enää ollenkaan hauskaa?

Dream Circus Oy alkoi kahden savolaisen siskon, Katin ja Lauran, toteutuneesta unelmasta. Nyt meitä on mukana jo 16 naista työskentelemässä kotimaisen vaatetuotannon parissa. Puhumme unelmien puolesta, uskomme yksisarvisiin, taistelemme tylsyyttä vastaan ja uskomme suomalaiseen työhön. Pukeudumme itse usein mustaan, mutta rakastamme kaikkia maailman värejä. Me haluamme saada sinutkin uskomaan unelmiisi ja tavoittelemaan niitä!

ehta by Dream Circus tarjoaa vastuullisesti tuotettuja suomalaisia hyvän mielen tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat naisten ja lasten vaatteet, unisex-vaatteet, asusteet, oman tuotannon luomukankaat sekä keittiöpyyhkeet ja emaliastiat. Kaikki yrityksen tekstiilituotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotteitamme voi hankkia verkkokaupastamme, Varkauden tehtaanmyymälästä sekä jälleenmyyjiltämme kotimaassa ja ulkomailta.

Jokaisella vaatemallillamme on nimi ja nimen takana tarina. Elämänilo, eettisyys, paikallisuus, kotimaisuus ja ekologisuus ovat meille asioita, mistä emme tingi. Siksi myös puujalkavitsit ovat sallittuja, kun kokoonnumme joka päivä työporukalla yhteiselle lounaalle Mestarintien hallilla Varkaudessa.

Meille vastuullisuus on tärkeää ja olemmekin koonneet kaiken tärkeän tiedon yhdelle sivulle: lue lisää vastuullisuudestamme klikkaamalla tästä.

Sirkuslaisiimme voit tutustua lisää täällä.

Tuotemerkkimme on rekisteröity Suomeen, Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Japaniin. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu, Design from Finland ja D.O. Saimaa -merkit.

Join the Circus!

“Ehta” on aito, alkuperäinen, uniikki ja ainoa. Sitä kaikkea meidän tuotteemmekin ovat.