Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Ajankohtaista > Esittelyssä Hellu-verkkatakit

Esittelyssä Hellu-verkkatakit

Esittelyssä Hellu-verkkatakit

keskiviikko 11.05.2022

Hellu-verkkatakkimme on huippulaatuinen verkkatakki moneen menoon! Hellun malli puolestaan on tuttu jo huppareistamme ja hyväksi havaittu. Nämäkin verkkatakit on valmistettu Suomessa vastuullisesti! Verkkarikankaamme on omaa tuotantoamme ja tunnultaan juuri sellaista paksua ja pehmeää kuin perinteisissä verkkakankaissa. Nurja puoli on pehmeäksi harjattu ja tuntuu iholla mukavalta. Kankaan pinta on erittäin sileä ja siinä on kaunis himmeä kiilto.

Hellu-verkkatakki toimii tottakai myös sisävaatteena mutta erityisen kiva se on ulkotakkina. Malliltaan Hellu on aika tyköistuva ja paksut collegevaatteet eivät useinkaan mahdu sen alle. Parhaimmillaan Hellu on kun puet alle esimerkiksi hihattoman paidan. Verkkarikangas on lämpimän tuntuista ja pitää tiiviin, sileän pintansa ansiosta vähän tuultakin.

Tällä hetkellä valikoimassamme on verkkatakkeja kolmessa upeassa kuosissa: Secret paradise värissä musta (kuvassa vasemmalla), Serenity värissä heliotrope ja Universum värissä midnight black.

Hellu-verkkatakissa on korkea kaulus ja huppu, joka on vuoritettu mustalla joustocollegella. Yksityiskohtana takissa on rengasvetimellinen vetoketju, jonka väri sopii yhteen hupun nyörin kanssa. Vetoketju ylettää joka koossa helmasta kauluksen yläreunaan saakka. Hiharesorit ovat pitkähköt ja tarvittaessa niitä voi myös kääräistä kaksinkerroin, jos ne tuntuvat liian pitkiltä.

Mustien yksiväristen vaatteiden ystäviäkään emme ole unohtaneet! Hellu-verkkatakkeja on saatavilla myös mustana sekä mustana, jossa on painettuna suosikkihahmomme Kettunen vasempaan etukappaleeseen.

Musta verkkarikankaamme on läpivärjättyä eli myös nurja puoli on siinä musta. Kuosillisten nurja puoli on valkoinen. Verkkarikangas on polyesteriä, joten se ei kutistu pesussa.

Löydät kaikki Hellu-verkkatakit verkkokaupastamme täältä.

Verkkarikankaiden testipesun tulokset 40 asteessa, 40 asteessa ja rummussa sekä vertailu pesemättömästä.

Verkkarikangas kestää pesua erinomaisesti! Emme suosittele pesemään sitä kuitenkaan turhaan, mutta mikäli takkisi pesua kaipaa niin pesuohjeen mukainen pesu onnistuu koneessakin. Ylläolevassa testikuvassa on myös kuivausrumpu-versio, mutta kankaalle ei suositella kuivausrumpua. Kuivaa verkkatakkisi mieluiten hengarissa roikottamalla tai perinteiseen tapaan pyykkitelineellä.

Tutustu kaikkiin Hellu-verkkatakkeihin lisää täällä!