Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Ajankohtaista > Esittelyssä hihaton Elina-mekko

Esittelyssä hihaton Elina-mekko

Esittelyssä hihaton Elina-mekko

tiistai 31.05.2022

Kesän mukavin hihaton mekko!

Kesän helpoin vaate on tietysti hihaton mekko! Tämä hihaton Elina-mekko onkin täydellinen pari juuri niille kaikista parhaille kesäkengillesi! Syksyllä se jatkaa matkaasi neuletakkien alla. Kokeile myös väljää collegepaitaa mekon päällä, tällöin Elina näyttääkin hameelta! Tämäkin malli on meille tyypilliseen tapaan siis hyvin monikäyttöinen.

Elina-mekko on malliltaan istuvampi ylhäältä ja väljempi helmasta. Mekossa on avarampi, O-mallinen pääntie. Huomioithan, että poikkeuksena muihin mekkoihimme, tässä mekossa ei ole taskuja. Kädentiet ja pääntie on huoliteltu trikoolla, eli mekossa ei ole paksuja resoreita.

Tänä kesänä Elinassa nähdään tutun mustan yksivärisen lisäksi neljä hauskaa kuosia: ikisuosikki Serenity värissä heliotrope, herkullinen Appelsiini värissä fandango pink, värikäs Yhdessä sekä Pomenian kuoseista Field of Butterfly flowers värissä greens. Näistä väreistä löytyy suosikki jokaiselle!

Tuotteidemme nimillä on aina takanaan jonkinlainen tarina. Elina ei ole tästä poikkeus ja se on nimetty yrityksemme toisen perustajan, luovan johtajamme Lauran kolmannen nimen mukaan. Elina-nimi on kulkenut suvussa ja myös Katin ja Lauran mummon nimi oli Elina.

Löydät kaikki Elinat verkkokaupastamme täältä.