Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Ajankohtaista > Esittelyssä: Iita t-paita

Esittelyssä: Iita t-paita

Esittelyssä: Iita t-paita

keskiviikko 29.06.2022

Iita t-paita on väljänmallinen t-paita, joka sopii moneen menoon! Jokainen tarvitsee ihan tavallisia t-paitoja vaatekaappiinsa ja Iita onkin juuri siihen tarpeeseen varsin passeli. Malliltaan se on väljä ja sopii näin monen kokoiselle ja malliselle vartalolle. Erityisen Ihana Iita t-paita on esimerkiksi hameen tai housun kauluksen sisään puettuna, jolloin se asettuu kauniisti päällä. Emme kyllä kiellä käyttämästä suorana helman päälläkään – näyttää oikein kauniilta niinkin!

Kurkkaa kaikki Iita t-paidat täältä!

Iita t-paita on trikoosta valmistettu t-paita, jossa on O-pääntie. Hihat ovat lyhyet ja helma suora. Iita t-paita sopii käytettäväksi hyvin vaikkapa farkkujen, shortsien tai hameiden kanssa!

Iita t-paidan koot ovat muun Iita-sarjan mukaisesti yhdistelmäkokoja. Useimmiten koon valinta menee hyvin kirjaimen mukaan, mutta jos et pidä väljästä mallista niin S/M menee usein myös L-XL-kokoa käyttävälle.

Kuoseja löytyy tällä hetkellä moneen makuun yksiväristä mustaa unohtamatta. Värikkäämpiä kuoseja ovat Kivinen maa, Mansikkakeikaus sekä Pomenian Blossom-kuosi. Tummempien värien ystävät voisivat tykätä Kasvimaa- tai Winter garden -kuoseista. Raitapaitakin meiltä löytyy! Modern mess -kuosi valkoisella pohjalla on puolestaan graafisempi kuosi.

Kuten kaikilla muillakin vaatteillamme, myös Iita t-paidalla on nimensä takana ihan oikea tarina. Sirkuksemme yksi omistajista on myös varastomyyränämme tunnettu Ida. Hän oli ensimmäinen työntekijä, joka Sirkukseen liittyi ja toisinaan häntä kutsutaankin Iitaksi. Ida pyörittää jokapäiväistä toimintaamme ja aidon varastomyyrän lailla tietää kaiken, mitä kattomme alla tapahtuukaan. Oli siis varsin oikeutettua, että hänen mukaansa nimettiin kokonainen Iita-tuoteperhe!

Löydät kaikki Iita t-paidat verkkokaupastamme täältä.