Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Ajankohtaista > Esittelyssä pitkä Hellu-huppari

Esittelyssä pitkä Hellu-huppari

Esittelyssä pitkä Hellu-huppari

tiistai 03.05.2022

Hellu-hupparimme on monen toivevaate: tunikamittainen hupparitakki vetoketjulla. Suomessa valmistettuna näitä ei nimittäin usein tule vastaaan!

Hellu sai nimensä jo vuosia sitten, kun se nähtiin valikoimassamme jo aikana ennen nykyistä tuotemerkkiämme! Vetoketjullista, tunikamittaista hupparia Suomessa valmistettuna ei tahtonut löytyä mistään ja me päätimme valmistaa sellaisen. Tämä malli onkin alusta saakka ollut lukuisten asiakkaidemme suosikki. Keväällä 2020 Hellu palasi valikoimaamme entistä suositumpana.

Malliltaan Hellu on aika suoralinjainen ja pituus on noin tunikamittainen. Hellu valmistetaan joustocollegesta ja se on käytössä mukava juuri joustavan materiaalinsa ansiosta. Hihoissa ja helmassa on pitkähköt resorit, jotka antavat muotoa ja ryhtiä hupparille. Hiharesorit voi kääntää myös kaksinkerroin, jos ne tuntuvat liian pitkiltä. Tässäkin hupparissa on tietysti myös taskut, joihin menee niin levottomat kädet kuin vaikkapa puhelin tai avaimetkin – tai mitä aarteita nyt ikinä taskussasi kannatkaan!

Hellu-hupparissa on monia hauskoja yksityiskohtia. Vetoketju ja hupun leveä nyöri ovat aina keskenään samanväriset, useimmiten mustat. Vetoketjun pyöreästä vetimestä löydät logomme lisäksi myös Sirkuksen pandan. Vasempaan taskuun on kiinnitetty myös keinonahkainen merkki, jossa vaihtelevana hahmona on Sirkuksen panda tai kissa.

Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy niin ihania kuoseja kuin yksivärinen mustakin Hellu. Erikoisuutena on musta huppari, johon on painettu suosikkihahmomme Kettunen!

Tutustu Hellu-huppareihin verkkokaupassamme täällä. Toukokuun 2022 ajan Hellu-huppari on myös kuukauden suosikkituotteemme ja saat siitä 15% alennuksen. Voit näin tutustua helpommin itsellesi uuteen malliin tai valita uuden kuosin tutusta mallista.