Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Ajankohtaista > Esittelyssä Rento-neulosmekot

Esittelyssä Rento-neulosmekot

Esittelyssä Rento-neulosmekot

perjantai 27.05.2022

Esittelyssä Rento-neulosmekot

Rento-neulosmekko on nimensä mukaisesti erittäin rento neulosmekko hupulla ja kengurutaskulla. Tämä mekko on ihana esimerkiksi viileinä kesäiltoina: väljän mallin ansiosta sen voi helposti heittää päälle, kun ilta alkaa viiletä. Syksyllä puet sen paksujen sukkahousujen tai leggareiden kanssa.

Malliltaan Rento neulosmekko on oversize-malli. Siinä on pitkät hihat ja yli polven ylettyvä helma. 

Elokuun 2022 ajan Rento-neulosmekko on kuukauden suosikkituotteemme! Saat sen siis -15% alennuksella elokuun ajan.

Rento neulosmekko. Kuosi: Raita. Mustavalkoinen raitakuvio. Mekossa huppu, yli polven ylettävä helma, pitkät hihat ja kengurutasku edessä.

Raidat

Viime kesän suosikkikuosi Raidat on täällä taas! Raita on klassikko ja sopii käyttöön aina vain. Rento-neulosmekossa on iso huppu ja edessä kengurutasku. Huppua ei ole vuoritettu eli se on käytössä kevyen tuntuinen.

Rento neulosmekko. Mustalla pohjalla valkoista tekstiä: not growing up. Mekossa huppu, yli polven ylettävä helma, pitkät hihat ja kengurutasku edessä.

Not Growing Up

Vuoden 2022 teemamme on not growing up ja sen mukainen on tämä neulosmekon kuosikin. Not Growing Up -tekstikuosi on hauska ja sopii erityisesti kaikille niille, jotka eivät koskaan kasva ihan aikuiseksi. Aikuisuudenkaan ei tarvitse olla tylsää suorittamista ja sitä me tällä kuosilla juhlimme! 

Materiaaliltaan neulosmekko on ihanaa ja erittäin laadukasta Suomessa neulottua puuvillajaquardneulosta, joka on 100% puuvillaa. Neulos on sileää ja tuntuu käsiin suunnilleen saman paksuiselta kuin joustocollegemme.

Rento neulosmekko. Kuosi: Linnut. Mustavalkoinen suuri kuvio, jossa abstrakteja muotoja sekä erilaisia lintuja kuten lunni. Mekossa huppu, yli polven ylettävä helma, pitkät hihat ja kengurutasku edessä.

Linnut

Linnut-kuosista Rento-neulosmekkoa on myös vielä jäljellä yhdessä koossa. Tämän upean suurikokoisen kuosin on meille suunnitellut Nadja Sarell.

Kokoja tässä mekossa on kolme: S/M, L/XL ja XXL. Koon valintaan on opastusta tarkemmin tuotetiedoissa ja kokotaulukossa.

Löydät kaikki Rento-neulosmekot verkkokaupastamme täältä! Hintaa tällä mekolla on normaalisti 119 €, elokuun 2022 ajan 101,15 €.