Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Ajankohtaista > Esittelyssä syksyn 2021 vaatteet

Esittelyssä syksyn 2021 vaatteet

Esittelyssä syksyn 2021 vaatteet

perjantai 20.08.2021

Syksy 2021 on täällä! Tänä syksynä meillä on valikoimassa vähän normaalia enemmän erilaisia vaatemalleja ja vähän vähemmän erilaisia kuoseja. Väriä ja pirteyttä ei tästäkään syksystä kuitenkaan puutu ja jokainen löytänee oman lempivärinsä valikoimastamme. Täältä näet kaikki syksyn uutuusmallit yhdellä silmäyksellä.

 

Amalia-mekko on ollut vuoden 2021 suosikkivaate! Syksyn kunniaksi Amaliakin on saanut ylleen 3/4-mittaiset hihat. Löydät kaikki Amalia-mekot täältä.

Bertta-tunika on vanhin ja suosituin vaatemallimme. Vuodesta toiseen se jatkaa omaa polkuaan niin monen naisen suosikkina. Tänä syksynä Bertta on iloisen värikäs! Löydät kaikki Bertta-tunikat täältä.

Hellu-huppari on näppärä vaate syksyyn. Pitkän kaksisuuntaisen vetoketjunsa ansiosta se ei ole tiellä esimerkiksi autoa tai pyörää ajaessa, pitkät hiharesorit ja huppu tuovat muhkeutta ja lämpöä. Löydät kaikki Hellu-hupparit täältä.

Iita collari on rento ja väljä perusvaate, jollainen on helppo kiskaista päälle syksyn harmaina aamuina. Löydät kaikki Iita collarit täältä.

Iita Tee on suosittu ja mukava oversize-mallinen teeppari. Sen voi yhdistää niin leggareihin kuin vaikkapa kapeisiin farkkuihinkin ja viileämpinä päivinä sen päälle on helppo heittää neuletakki. Löydät kaikki Iita Teet täältä.

Leggarit ovat syksyn must have -vaate! Niitä voi käyttää niin tunikoiden, mekkojen kuin huppareidenkin kanssa ja ne piristävät asua kuin asua. Löydät kaikki leggarit täältä.

Marjukka-mekko on kuin Bertta mutta pidempänä. Siinä on myös näppärät isot taskut sivusaumaan piilotettuna. Mukava malli, kun kaipaat pidempää helmaa! Löydät kaikki Marjukat täältä.

Rento-tunika on nimensä mukainen rento oversize-vaate. Nyörikuja sivusaumassa antaa säätövaraa ja voit muuttaa mallia haluamasi mukaiseksi. Löydät kaikki Rento-tunikat täältä.

Tuija-mekko teki tänä syksynä paluun valikoimaamme. Tuija on kapealinjainen malli, jossa on isot taskut ja materiaalina mukava trikoo. Löydät kaikki Tuijat täältä.

Kaikki vaatteemme ommellaan aina Suomessa! Näistäkin vaatteista suurin osa on valmistettu omassa ompelimossamme Varkaudessa. Osan malleista valmistaa alihankkijamme Kuopiossa ja Kiteellä. Vaatteillemme on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -tunnukset sekä D.O. Saimaa -alkuperämerkki.