Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Ajankohtaista > Mediatiedote: Dream Circus muuttaa ja avaa uuden tehtaanmyymän

Mediatiedote: Dream Circus muuttaa ja avaa uuden tehtaanmyymän

Mediatiedote: Dream Circus muuttaa ja avaa uuden tehtaanmyymän

tiistai 16.11.2021

Dream Circus muuttaa ja avaa uuden tehtaanmyymän Mestarintielle

Pian se tapahtuu! Varkautelainen Dream Circus Oy avaa tehtaanmyymälänsä uudelleen Mestarintielle ja vastaa näin lukuisten asiakkaiden toiveisiin. Tehtaanmyymälän avajaisia vietetään lauantaina 20.11. klo 10 alkaen.
Tehtaanmyymälän avaamisen teki mahdolliseksi sirkuksen muutto uusiin tiloihin. Kovin kauas sirkusjengi ei mene, uudet, entistä suuremmat ja toimivammat tilat löytyivät näet seinän takaa Mestarintien hallilta Varkaudesta. Dream Circuksen osoite on edelleen Mestaritie 1. Sirkus löytyy kokonaisuudessaan lastauslaituri 3:n takaa vuoden loppuun mennessä.

Uuteen tehtaanmyymälään on oma sisäänkäynti. Myymälä palvelee tuttuun tapaan myös verkkokauppaostosten noutopisteenä ja siellä voi käydä myös sovittamassa vaatteita. Tehtaanmyymälässä on myynnissä ehta by Dream Circus -tuotemerkin vaatteita, asusteita ja kankaita sekä toisinaan myös valikoituja tuotteita yhteistyökumppaneilta.

”Nykyiset tilat kävivät ahtaaksi. Olemme kasvaneet kotimaassa, ja kansainväliset markkinat ovat avautumassa. Kelan jättitilaus ensi vuoden äitiyspakkaukseen on historiamme suurin. Äitiyspakkauksen tuotteen / tuotteiden valmistus vaatii lisää tuotanto- ja varastotilaa”, kertoo Dream Circuksen toimitusjohtaja Petra Ryymin.

Sirkus jatkaa uusissa tiloissa Keski-Savon Teollisuuskylä Oy:n vuokralaisena. Sillä on pian käytössä yli tuhat neliötä nykyisen 620 neliön sijaan.

”Aiomme jossain vaiheessa aloittaa uusissa tiloissa paljon toivotut asiakasillat. Koska äitiyspakkauksen tuotteet ovat vielä salaisuus, emme ole voineet ottaa pitkään aikaan vieraita tuotantotiloihin,” Ryymin kertoo.

Dream Circus valmistaa tällä hetkellä noin 10 000 vaatekappaletta vuodessa oman tuotannon luomukankaista. Äitiyspakkaussopimus moninkertaistaa vaatekappaleiden vuosituotannon. Kaikki kankaat ja vaatteet suunnitellaan sekä ommellaan Suomessa, pääasiassa Varkaudessa. Yritys työllistää tällä hetkellä 14 työntekijää.

Tehtaanmyymälän tarkemmat aukioloajat ilmoitetaan lähiaikoina sirkuksen kotisivuilla www.dreamcircus.fi.

Join the Circus!

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Petra Ryymin, puh. 045 168 1030, [email protected]

Dream Circus Oy sai alkunsa savolaisten siskosten, Katin ja Lauran toteutuneesta unelmasta. Kasvuvauhdissa olevan yrityksen peruspilareita ovat elämänilo, ekologisuus, paikallisuus, kotimaisuus ja suomalainen työ. Kaikki ehta by Dream Circus -tuotteet valmistetaan oman tuotannon luomukankaista ja suunnitellaan sekä ommellaan Suomessa. Tuotteilla on Avainlippu sekä Design from Finland ja D.O. Saimaa -merkit. Tuotemerkki on rekisteröity Suomeen, Eurooppaan, Japaniin ja Yhdysvaltoihin.