Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Ajankohtaista > Mistä löydät tuotteitamme kesällä 2022?

Mistä löydät tuotteitamme kesällä 2022?

Mistä löydät tuotteitamme kesällä 2022?

perjantai 17.06.2022
Kesä on kotimaan matkailun kulta-aikaa ja meidänkin tuotteitamme löydät vähän eri puolilta Suomea tänä kesänä! Verkkokauppamme toki palvelee tuttuun tapaan 24/7/365 mutta joskus sitä kuitenkin haluaa käydä tekemässä löytöjä ihan livenä.
 
Kuopion Pop up Soppi on avoinna Matkuksessa elokuun loppuun saakka. Myymälä on avoinna joka päivä ja sieltä löydät hyvän kattauksen kotimaisia tuotteita – myös meiltä! Käy kurkkaamassa jos Kuopion seudulla pyörit kesän aikana.
 
Uki Outlet on avoinna puolestaan Uudessakaupungissa. Kyseessä on myymälä, joka on kerännyt kattonsa alle laadukkaita brändejä yhteen! Mekin olemme mukana ja kesän ajan voitkin tehdä todella edullisia outlet-löytöjä ihan paikan päällä Ukissa.
 
– Älä myöskään unohda meidän tehtaanmyymäläämme Varkaudessa! Osoitteessa Mestarintie 1 löydät muun valikoimamme ohessa mm. protoja, kakkoslaatuisia sekä outlet-tuotteita, joita ei löydy edes verkkokaupasta. Tarjolla on myös mm. kangaslaari pengottavaksi ja kankaita leikataan toki pakaltakin haluttuun mittaan. Oma myymälämme on avoinna kesän ajan TI-PE 11-17 sekä seuraavan kerran lauantaina 9.7. klo 11-15.
 
Oikein mukavia kesäseikkailuita vaan kaikille, toivottavasti törmätään jossain kohti!