Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Ajankohtaista > Saimaa-mallisto, limited edition

Saimaa-mallisto, limited edition

Saimaa-mallisto, limited edition

perjantai 08.04.2022

Perjantaina 8.4.2022 klo 12.00 julkaisemme Saimaa-minimalliston. Mallistoon kuuluu kaksi naisten vaatetta, kolme unisex vaatetta sekä kaksi väriä kankaista. Erän koko on rajoitettu ja tuotteet ovat myynnissä vain niin kauan kuin niitä riittää.

Miksi Saimaa?

Kotirantamme ovat Saimaalla, kivillä köllöttävien saimaannorppien luona. Kaikista myydyistä Saimaa-sarjan tuotteista lahjoitamme 10% Suomen luonnonsuojeluliitolle saimaannorpan suojeluun.

Mallistossa on mukana kaksi naisten vaatetta: Amalia-huppumekko ja leggarit, molemmissa kaunis Saimaa-printtikuosi.
Saimaa-malliston värit ovat neutraaleja ja rauhallisia, kuin luonto ympärillämme.
Verkkatakkiuutuus Laine on unisex-malli. Se sopii kaikille sukupuoleen katsomatta! Laine-verkkatakissa on pystykaulus ja malliltaan se on väljähkö. Saimaa-norppalogo on painettu etukappaleelle ja taskusta löytyy norppa-keinonahkamerkki.
Lumo unisex huppari on tuttu unisex-malli jo aiemmista mallistoistamme. Tällä kertaa huppari on musta ja siinä on isokokoinen norppa-painatus etukappaleella.
Usva unisex t-paita on myös uusi malli. Se on rento t-paita norppakuosilla valkoisena.
Malliston ylijäämäkankaat myydään myös kangasmyynnissä. Kankaista löytyy kaksi väriä: meleerattu harmaa joustocollege ja musta leggaritrikoo.
Kaikista myydyistä Saimaa-tuotteista lahjoitamme 10% Suomen luonnonsuojeluliitolle saimaannorpan suojeluun. Toivommekin, että lähdet suojelemaan norppia kanssamme! Löydät kaikki Saimaa-tuotteet täältä.