Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Ajankohtaista > Syksyn 2021 unisex / miesten vaatteet

Syksyn 2021 unisex / miesten vaatteet

Syksyn 2021 unisex / miesten vaatteet

perjantai 03.09.2021

Naisten vaatteiden lisäksi löydät meiltä myös Suomessa ommeltuja miesten vaatteita sekä unisex-malleja. Tänä syksynä meillä on tällä osastolla esiteltävänä kaksi uutta mallia!


Syksyn hittiuutuus on Lumo unisex huppari! Malliltaan se on rento ja väljä, paitamittainen huppari kengurutaskulla. Malliltaan se sopii ihan kaikille ja löytyykin kaupasta sekä miesten että naisten vaatteiden osastoilta. Löydät kaikki Lumo-hupparit täältä.


Lumo-hupparissa on valittavissa kolme erilaista kuosia sekä yksivärinen musta. Hupparin taskuun on kiinnitetty sirkuksemme Leijona-merkki.


Toinen erityisesti miehille suunnattu uutuus on Matti-collegepaita. Matti on mukava peruspaita, joka on tuttu jo edellisistä mallistoistamme. Tämäkin malli toimii kyllä ihan hyvin myös unisex-vaatteena, eli jos etsit väljää ja rentoa collegepaitaa niin tässä on sellainen! Löydät kaikki Matti-paidat täältä.