Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Ajankohtaista > Valmistamme tuotteita omalla logolla yrityksille ja yhdistyksille

Valmistamme tuotteita omalla logolla yrityksille ja yhdistyksille

Valmistamme tuotteita omalla logolla yrityksille ja yhdistyksille

keskiviikko 16.11.2022

Tarjoamme yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuutta tilata vaatteitamme omalla painatuksella, esimerkiksi yrityksen omalla logolla. Nämäkin tuotteet ompelemme ja painamme täällä Suomessa. Näin myös yrityksesi käytössä olevat vaatteet edustavat sinulle tärkeitä arvoja: suomalaista työtä, paikallisuutta ja ekologisuutta.

Valmistamme ihan kaikenlaisia määriä: yksittäisistä tuotteista muutamiin kymmeniin sekä satoihin ja tuhansiin saakka. Mikään määrä ei ole ongelma, kun vaan aikataulusta sovitaan! Olemmehan jo valmistaneet ja toimittaneet KELAn äitiyspakkaukseen tänä vuonna 64 000 vauvanhousua aivan aikataulussaan.

Kuvassa näet esimerkkinä Varkauden kaupungille valmistamamme verkkatakit! Niihin painettiin logo sekä eteen että taakse. Eri kokoiset painomerkit siis onnistuvat myös hyvin.

Varastovärimme painotuotteisiin on musta ja materiaalina on saatavilla trikoo ja joustocollege sekä tilauksesta myös verkkarikangas. Myös muita värejä on mahdollista tilata värikartastamme ja isommissa tilauksissa myös värjäyttämällä yrityksen omia värejä Pantonen värein.

Lisätietoja ja esimerkkihintoja löydät Vaatteet yrityksen omalla logolla -sivulta. Kysymykset, tarjouspyynnöt ja tilaukset hoituvat sähköpostilla [email protected]