Ommeltu Suomessa

Ommeltu Suomessa

Kotimainen valmistus on meille tärkeää ja alusta asti onkin ollut selvää, että kaikki ehta by Dream Circus -vaatteet suunnitellaan, leikataan, ommellaan ja viimeistellään aina Suomessa. Sen vuoksi haluammekin pitää ompelutyön täällä jatkossakin ja kehittää omaa ompelimoamme mahdollisimman nykyaikaiseksi. Haluamme myös ylläpitää ja edistää Suomalaista vaateteollisuutta. Ompelijoiden lisäksi työllistämme myös suomalaisia suunnittelijoita. Tarjoamme henkilöstöllemme myös kattavat henkilöstöedut, joita kehitämme myös jatkossa.

Kaikki vaatteemme ommellaan joko omassa ompelimossamme Varkaudessa tai alihankkijoillamme Kuopiossa ja Kiteellä. Äitiyspakkauksessa mukana olevia housuja ommeltiin vuonna 2022 myös Ilmajoella.

Tavoitteemme on myös oman ompelimomme osalta pienentää hiilijalanjälkeämme, vähentää energiankulutusta sekä syntyvän jätteen määrää. Olemme liittyneet Hiilineutraali tekstiiliala 2035 -sitoumukseen, laskeneet hiilijalanjälkemme sekä tehneet jo toimenpiteitä energiankulutuksen ja jätemäärien vähentämiseksi. Olemme mm. vaihtaneet ompelimon ja varaston valaistuksen LED-valoiksi. Jätteistä kierrätämme sekajätteen lisäksi jo muovin, pahvin, paperin sekä biojätteen. Emme myöskään yksittäispakkaa tuotteitamme ja olemme vaihtaneet muoviset pakkauspussit kierrätysmateriaaleista valmistettuihin pakkauspusseihin. Uudessa pussissa on myös huomioitu mahdollinen asiakaspalautus: samaa pussia voi käyttää kahdesti toisen sulkemistarran ansiosta. Meille ja suomalaisille tuotteillemme on myönnetty Avainlippu, Design from Finland ja D.O. Saimaa -merkit.
Nopea toimitus

Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.

Toimitusmaksut

Toimitus alkaen 4,90 € Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.

Maksutavat

Käytämme maksujen välittämiseen luotettavaa suomalaista palvelua.

Kotimaisuus

Kaikki ehta by Dream Circus -vaatteet suunnitellaan, leikataan, ommellaan ja viimeistellään aina Suomessa.