Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Nopea toimitus! Toimitamme tilauksesi samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Kesän uutuusvaatteet aikuisille on nyt julkaistu!Toimitus alk. 4,90€ pakettina Suomeen. Yli 150€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälämme palvelee sinua Varkaudessa!

Tervetuloa tehtaanmyymäläämme! Löydät meidät Joutenlahdesta, Varkaudesta. Laita navigaattoriin osoitteeksi: Mestarintie 1, 78200 Varkaus ja kurvaa käymään.

Valikoimassa on samoja vaatteita, kankaita ja muita tuotteita, joita löydät myös verkkokaupastamme. Tehtaanmyymälässä on myös outlet-nurkka sekä mm. vaihtelevasti kakkoslaatuisia tuotteita, mallikappaleita, protoja ynnä muuta mitä et verkkokaupastamme löydä. Myymälässä on myös vaihtelevien valikoimien laarit tuotannon ylijäämätilkkuja sekä palakankaita. Emme voi ennakkoon luvata mitä näissä laareissa milloinkin on vaan niitä kannattaa käydä säännöllisesti kurkkimassa!

Ajo-ohje: navigaattori tuo sinut pääportille, josta sisään ajettuasi käänny heti vasemmalle. Aja suoraan kunnes näet ison punaisen kyltin. Sisäänkäynti on vanhan laiturimme vieressä ja ohjeistettu kyltin avulla. Ovelle on portaat, mutta jos tarvitset esteettömän sisäänkäynnin niin soita meille 0449892686 ja tulemme auttamaan.

Aukioloajat

TI 12-16
KE 12-16
TO 12-16
PE 12-16

Sekä lauantaina 21.5. klo 11-15

Helatorstai 26.5.2022 – suljettu

Mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme sekä tällä sivulla että somekanavissamme.

TaskuWarkaus-sovellus

Lataa puhelimeesi TaskuWarkaus 2.0 -sovellus ja saat käyttöösi ajankohtaiset tarjoukset tehtaanmyymäläämme. Sovelluksessa on tarjolla vaihtelevia tarjouksia meidän lisäksemme myös muihin varkautelaisiin liikkeisiin.

Ohje: mene sovelluskauppaasi (Android-laitteilla Google Play ja iOS-laitteilla App Store). Kirjoita hakukenttään ”TaskuWarkaus”. Klikkaa TaskuWarkaus 2.0-sovellusikonia ja klikkaa ”Asenna” tai iOS-laitteilla App Store klikkaa ensin ”Hae”, jonka jälkeen ”Lataa”. Avaa sovellus latauksen päätyttyä.

Verkkokauppatilausten nouto

Helpoin ja nopein tapa saada haluamasi tuotteet on tehdä tilaus verkkokaupassamme. Tee tilaus normaalisti ja valitse kassalla toimitustavaksi “Nouto Mestarintieltä Varkaudesta – ei toimituskulua” ja hae pakettisi tekstiviesti-ilmoituksen saatuasi myymälästämme. Verkkokauppatilaukset noudetaan myymälästä myymälän aukioloaikojen mukaan tai myymälän ollessa suljettuna arkisin klo 9-16 soita ovelta numeroon 0449892686 ja tulemme tuomaan paketin ovelle.

Ryhmät ja esittelykierrokset

Haluatteko tulla tutustumaan ohjatulle kierrokselle ompelimoomme ja näkemään kuinka vaatteita oikeasti valmistetaan? Järjestämme kierroksia mielellämme ryhmille ympäri vuoden haluamaanne ajankohtaan!

Ota yhteyttä sähköpostilla info@dreamcircus.fi tai soita 0449892686 (arkisin klo 9-16) ja sovitaan sopiva ajankohta.