Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Nopea toimitus! Toimitamme tilauksesi samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Toimitus alk. 2,90€. Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälämme palvelee sinua Varkaudessa!

Olemme avanneet uuden tehtaanmyymälän uusiin tiloihimme, vanhan hallimme naapuriin. Jos olet käynyt paikalla ennenkin niin osaatkin jo tulla – sisäänkäynti myymälään on vanhan lastauslaiturimme vasemmalla puolella.

Osoite on: Mestarintie 1, 78200 Varkaus.

Myymälä palvelee alkuvuonna 2022:

TI 12-16
KE 12-16
TO 12-16
PE 12-16

Lauantait ja muut erikoispäivät ilmoitamme erikseen sekä täällä että Facebook-sivullamme.

Mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme sekä tällä sivulla että somekanavissamme. Torstain 6.1. olemme loppiaisen takia suljettuna.

Valikoimassa on samoja vaatteita, kankaita ja muita tuotteita, joita löydät myös verkkokaupastamme. Tehtaanmyymälässä on myös outlet-nurkka sekä mm. vaihtelevasti kakkoslaatuisia tuotteita, mallikappaleita, protoja ynnä muuta mitä et verkkokaupastammekaan löydä. Myymälässä on myös vaihtelevien valikoimien laarit tuotannon ylijäämätilkkuja sekä palakankaita. Emme voi ennakkoon luvata mitä näissä laareissa milloinkin on vaan niitä kannattaa käydä säännöllisesti kurkkimassa!

Edelleen helpoin ja nopein tapa saada haluamasi tuotteet on tehdä tilaus verkkokaupassamme. Voit valita toimitustavaksi “Nouto Mestarintieltä Varkaudesta – ei toimituskulua” ja hakea tekstiviesti-ilmoituksen saatuasi pakettisi myymälästämme. Verkkokauppatilaukset noudetaan myymälästä myymälän aukioloaikojen mukaan tai myymälän ollessa suljettuna arkisin klo 9-16 soita ovelta numeroon 0449892686 ja tulemme tuomaan paketin.


Ajo-ohje:

Navigaattori tuo sinut pääportille, josta sisään ajettuasi käänny heti vasemmalle. Aja suoraan kunnes näet ison punaisen kyltin. Sisäänkäynti on vanhan laiturimme vieressä ja ohjeistettu kyltin avulla. Ovelle on portaat, mutta jos tarvitset esteettömän sisäänkäynnin niin soita meille 0449892686 ja tulemme auttamaan.