Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


-15% kaikesta koodilla: tervetuloa (ei koske lahjakortteja). Koodi voimassa VAIN tänään 6.10.Toimitus alkaen 4,90€ pakettina Suomeen. Yli 150€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Nopea toimitus viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä!Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälämme palvelee sinua Varkaudessa!

Tervetuloa tehtaanmyymäläämme! Löydät meidät Joutenlahdesta, Varkaudesta. Laita navigaattoriin osoitteeksi: Mestarintie 1, 78200 Varkaus ja kurvaa käymään.

Valikoimassa on samoja vaatteita, kankaita ja muita tuotteita, joita löydät myös verkkokaupastamme. Tehtaanmyymälässä on myös outlet-nurkka sekä mm. vaihtelevasti kakkoslaatuisia tuotteita, mallikappaleita, second hand -vaatteita, protoja ynnä muuta mitä et verkkokaupastamme löydä. Myymälässä on myös vaihtelevien valikoimien laarit tuotannon ylijäämätilkkuja sekä palakankaita. Emme voi ennakkoon luvata mitä näissä laareissa ja erikoisrekeissä milloinkin on vaan niitä kannattaa käydä säännöllisesti kurkkimassa!

Aukioloajat 30.8.2022 alkaen:

TI 11-16
KE 11-16
TO 11-16
PE 11-16

Sekä LAUANTAIT 8.10. ja 12.11. klo 11-15.

6.10.2022 klo 12 – 16: Tervetuloa meille! Tule tutustumaan teolliseen vaatetuotantoon. Järjestämme tehdaskierroksia tasatunnein. Tule tehtaanmyymäläämme hieman ennen alkavaa tasatuntia ja pääset mukaan ohjatulle kierrokselle tuotantotiloihimme. Kierroksen (n. 15 minuuttia) jälkeen on mahdollisuus tehdä ostoksia tehtaanmyymälässä tutustumishintaan aina kello 17 saakka.

Mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme sekä tällä sivulla että somekanavissamme.

Ajo-ohje: navigaattori tuo sinut pääportille, josta sisään ajettuasi käänny heti vasemmalle. Aja suoraan kunnes näet ison punaisen kyltin. Sisäänkäynti on vanhan laiturimme vieressä ja ohjeistettu kyltin avulla (alla olevassa kuvassa). Ovelle on portaat, mutta jos tarvitset esteettömän sisäänkäynnin, niin soita meille 0449892686 ja tulemme auttamaan.

Tehtaanmyymälämme ovi ja sille johtavat portaat sekä kyltti.Klikkaa kuvaa niin saat sen suurennettua.

 

TaskuWarkaus-sovellus

Lataa puhelimeesi TaskuWarkaus 2.0 -sovellus ja saat käyttöösi ajankohtaiset tarjoukset tehtaanmyymäläämme. Sovelluksessa on tarjolla vaihtelevia tarjouksia meidän lisäksemme myös muihin varkautelaisiin liikkeisiin.

Ohje: mene sovelluskauppaasi (Android-laitteilla Google Play ja iOS-laitteilla App Store). Kirjoita hakukenttään ”TaskuWarkaus”. Klikkaa TaskuWarkaus 2.0-sovellusikonia ja klikkaa ”Asenna” tai iOS-laitteilla App Store klikkaa ensin ”Hae”, jonka jälkeen ”Lataa”. Avaa sovellus latauksen päätyttyä.

Verkkokauppatilausten nouto

Helpoin ja nopein tapa saada haluamasi tuotteet on tehdä tilaus verkkokaupassamme. Tee tilaus normaalisti ja valitse kassalla toimitustavaksi “Nouto Mestarintieltä Varkaudesta – ei toimituskulua” ja hae pakettisi tekstiviesti-ilmoituksen saatuasi myymälästämme. Verkkokauppatilaukset noudetaan myymälästä myymälän aukioloaikojen mukaan tai myymälän ollessa suljettuna arkisin klo 9-16 soita ovelta numeroon 0449892686 ja tulemme tuomaan paketin ovelle.

Ryhmät ja esittelykierrokset

Haluatteko tulla tutustumaan ohjatulle kierrokselle ompelimoomme ja näkemään kuinka vaatteita oikeasti valmistetaan? Järjestämme kierroksia mielellämme ryhmille ympäri vuoden haluamaanne ajankohtaan!

Ota yhteyttä sähköpostilla info@dreamcircus.fi tai soita 0449892686 (arkisin klo 9-16) ja sovitaan sopiva ajankohta.