Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Toimitus alkaen 2,90€ Suomessa.Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Arkisin klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset toimitetaan saman päivän aikana.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Pyyhkeet > Hamam-pyyhkeet > Kylpypyyhkeet > Hamam-pyyhe froteetaustalla, Tasaraita, kylpypyyhe, eri värejä

Hamam-pyyhe froteetaustalla, Tasaraita, kylpypyyhe, eri värejä

18,86  sis. 0 % alv.

Hamam-pyyhe on mahtavan imukykyinen ja silti kevyt. Näissä raidallisissa pyyhkeissä on ihanan tuntuinen frotee taustalla. Tämän vuoksi Tasaraita-kylpypyyhe on erityisen mukava viileämmissä kylpyolosuhteissa kuten esimerkiksi mökillä ulkosaunassa. Tämä pyyhe on myös sinun valintasi jos suosit paksumpia pyyhkeitä käytössä.

Lue tarkemmat tuotetiedot alta.

Ostaessasi vähintään 2 kpl hamam-pyyhkeitä (mitä tahansa kokoa/kuosia), saat 20% alennuksen! Alennus lasketaan verkkokaupan kassalla automaattisesti.

  Poista
  + -

  Kuvaus

  Aito Turkissa valmistettu ehta by Dream Circus hamam-pyyhe

  Hamam-pyyhkeet ovat kevyitä ja hania iholle. Hamam/peshtemal-pyyhkeen paras ominaisuus on ehdottomasti sen kyky imeä vettä tehokkaasti ja kuivua silti nopeasti.

  Hamam-pyyhe tuntuu iholla pehmeältä ja siksi se on myös herkkäihoiselle oiva valinta pyyhkeeksi. Kylpypyyhe on iholle hellempi ja hyvän imukykynsä takia sillä ei tarvitse hangata ihoa voimakkaasti. Tasaraita-pyyhkeen frotee pehmenee pesuissa eikä tunnu karkealta iholla sekään.

  Mitat

  Koko: 181 x 93 cm
  Paino: 480 g

  Materiaali on 100% puuvillaa.

  Kylpypyyhe-kokoinen Tasaraita-pyyhe sopii hyvin eri kokoisille ihmisille. Se on tarpeeksi iso, jotta sen saa kiedottua mukavasti ympärille. Tasaraita-pyyhe on vähän painavampi kuin perinteiset ohuet pyyhkeet, joten tämä pyyhe sopii erinomaisesti kotiin tai vaikkapa mökille. Siihen on ihana kietoutua rantasaunalla ja froteesisus tuntuu mukavalta iholla.

  Hamam-pyyhkeiden värit ovat aina luonnollisia ja miellyttäviä. Tasaraita-pyyhkeiden värit ovat punainen ja musta, molemmissa pohjaväri on valkoinen.

  Pesuohje

  Suosittelemme esipesemään hamam-pyyhkeet ennen ensimmäistä käyttöä. Esipesu tehdään samoin kuin normaali käyttöpesu.

  • Valmistajan antama pesuohje: 30 asteen hellä pesu – ei kovimpia linkouskierroksia. Omissa pesutesteissämme olemme pesseet pyyhkeet 60 asteessa ja laittaneet ne myös kuivausrumpuun. Rummussa ensimmäisessä pesussa irtosi reilusti pölyä. Pyyhe ei ollut tästä käsittelystä moksiskaan eikä kutistunut juurikaan.
  • Älä käytä huuhteluainetta – pyyhe menee siitä “tukkoon” ja sen imukyky huononee. Huuhteluaineen tilalla suosittelemme etikkaa tai pyykkietikkaa, jotka pehmentävät pyykin.
  • Ei kuivausrumpua tai kovaa linkousta. Kuivaa pyyhe narulla.
  • Hamam-pyyhkeen luonteeseen kuuluu pienet rypyt ja epätasaisuus. Se ei siis kaipaa silitystä.
  • Pyyhkeen imukyky paranee pesuissa kun noudatat pesuohjeita.
  • Hamam-pyyhkeissämme on molemmilla lyhyillä sivuilla hapsut, jotka on solmittu valmistaessa. Jos solmut aukeavat pesussa tai käytössä, voit solmia ne itse helposti takaisin kiinni!

  Hamam-pyyhkeet eli peshtemal-pyyhkeet ovat turkkilaista käsityötä. Ne valmistetaan perinteisesti käsin kutoen Turkissa. Meidänkin pyyhkeemme on valmistettu alkuperäistä käsityötaitoa kunnioittaen hamam-pyyhkeiden kotimaassa turkkilaisessa perheyrityksessä. Valmistajalla on GOTS- ja Öko tex -sertifikaatit, joiden mukaisesti pyyhkeet ja pyyhkeissä käytetty puuvilla on valmistettu.

  Hamam-pyyhkeiden pinta ei välttämättä ole täysin tasainen ja siihen kuuluu tietty rouheus.

  Lisätiedot

  Paino 0.480 kg
  Väri

  ,