Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Toimitus alkaen 2,90€ Suomessa.Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Arkisin klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset toimitetaan saman päivän aikana.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Pyyhkeet > Hamam-pyyhkeet > Kylpypyyhkeet > Hamam-pyyhe froteetaustalla, Tasaraita, kylpypyyhe, eri värejä

Hamam-pyyhe froteetaustalla, Tasaraita, kylpypyyhe, eri värejä

29,00  sis. 24 % alv.

Hamam-pyyhe on mahtavan imukykyinen ja silti kevyt. Näissä raidallisissa pyyhkeissä on ihanan tuntuinen frotee taustalla. Tämän vuoksi Tasaraita-kylpypyyhe on erityisen mukava viileämmissä kylpyolosuhteissa kuten esimerkiksi mökillä ulkosaunassa. Tämä pyyhe on myös sinun valintasi jos suosit paksumpia pyyhkeitä käytössä.

Lue tarkemmat tuotetiedot alta.

Ostaessasi kaksi (2) tai useamman hamam-pyyhkeen saat niistä -20% alennusta! Tarjous lasketaan automaattisesti ostoskorissa ja voit yhdistellä siihen kaikkia hamam-pyyhkeitämme koosta ja kuosista riippumatta.

  Poista
  + -

  Kuvaus

  Aito Turkissa valmistettu ehta by Dream Circus hamam-pyyhe

  Hamam-pyyhkeet ovat kevyitä ja hania iholle. Hamam/peshtemal-pyyhkeen paras ominaisuus on ehdottomasti sen kyky imeä vettä tehokkaasti ja kuivua silti nopeasti.

  Hamam-pyyhe tuntuu iholla pehmeältä ja siksi se on myös herkkäihoiselle oiva valinta pyyhkeeksi. Kylpypyyhe on iholle hellempi ja hyvän imukykynsä takia sillä ei tarvitse hangata ihoa voimakkaasti. Tasaraita-pyyhkeen frotee pehmenee pesuissa eikä tunnu karkealta iholla sekään.

  Mitat

  Koko: 181 x 93 cm
  Paino: 480 g

  Materiaali on 100% puuvillaa.

  Kylpypyyhe-kokoinen Tasaraita-pyyhe sopii hyvin eri kokoisille ihmisille. Se on tarpeeksi iso, jotta sen saa kiedottua mukavasti ympärille. Tasaraita-pyyhe on vähän painavampi kuin perinteiset ohuet pyyhkeet, joten tämä pyyhe sopii erinomaisesti kotiin tai vaikkapa mökille. Siihen on ihana kietoutua rantasaunalla ja froteesisus tuntuu mukavalta iholla.

  Hamam-pyyhkeiden värit ovat aina luonnollisia ja miellyttäviä. Tasaraita-pyyhkeiden värit ovat punainen ja musta, molemmissa pohjaväri on valkoinen.

  Pesuohje

  Suosittelemme esipesemään hamam-pyyhkeet ennen ensimmäistä käyttöä. Esipesu tehdään samoin kuin normaali käyttöpesu.

  • Valmistajan antama pesuohje: 30 asteen hellä pesu – ei kovimpia linkouskierroksia. Omissa pesutesteissämme olemme pesseet pyyhkeet 60 asteessa ja laittaneet ne myös kuivausrumpuun. Rummussa ensimmäisessä pesussa irtosi reilusti pölyä. Pyyhe ei ollut tästä käsittelystä moksiskaan eikä kutistunut juurikaan.
  • Älä käytä huuhteluainetta – pyyhe menee siitä “tukkoon” ja sen imukyky huononee. Huuhteluaineen tilalla suosittelemme etikkaa tai pyykkietikkaa, jotka pehmentävät pyykin.
  • Ei kuivausrumpua tai kovaa linkousta. Kuivaa pyyhe narulla.
  • Hamam-pyyhkeen luonteeseen kuuluu pienet rypyt ja epätasaisuus. Se ei siis kaipaa silitystä.
  • Pyyhkeen imukyky paranee pesuissa kun noudatat pesuohjeita.
  • Hamam-pyyhkeissämme on molemmilla lyhyillä sivuilla hapsut, jotka on solmittu valmistaessa. Jos solmut aukeavat pesussa tai käytössä, voit solmia ne itse helposti takaisin kiinni!

  Hamam-pyyhkeet eli peshtemal-pyyhkeet ovat turkkilaista käsityötä. Ne valmistetaan perinteisesti käsin kutoen Turkissa. Meidänkin pyyhkeemme on valmistettu alkuperäistä käsityötaitoa kunnioittaen hamam-pyyhkeiden kotimaassa turkkilaisessa perheyrityksessä. Valmistajalla on GOTS- ja Öko tex -sertifikaatit, joiden mukaisesti pyyhkeet ja pyyhkeissä käytetty puuvilla on valmistettu.

  Hamam-pyyhkeiden pinta ei välttämättä ole täysin tasainen ja siihen kuuluu tietty rouheus.

  Lisätiedot

  Paino 0.480 kg
  Väri

  ,