Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Naiset > Black line - mustat vaatteet > HELENA housut, yksivärinen musta

HELENA housut, yksivärinen musta

89,00  sis. 24 % alv.

Helena-housut ovat väljänmalliset ja niissä on laskokset vyötäröllä tuomaa rentoa ilmettä. Housut ovat rennot ja sopivat niin kotiin kuin kaupungillekin. Lahkeet voi pitää suorana tai kääräistä rennosti ylöspäin – sinä päätät! Trikoiset Helena-housut tuntuvat ihanan ilmavilta ja keveiltä jalassa.

Huom! Mustat trikoiset Helena-housut ovat hieman lyhempilahkeisia kuin kuviolliset versiot. Lahje on n. 4 cm lyhempi kuin kuviollisissa. Lahje näyttää hauskalta myös näin vajaamittaisempana ja sopii erityisen hyvin käärittyihin lahkeisiin!


  Poista
  - +

  Kuvaus

  Ensin Helena oli hame ja sitten siitä tuli myös housut. Nimensä Helena-vaatteet ovat saaneet toimitusjohtajamme Petran toisen nimen mukaan. 

  Helena-housut ovat malliltaan väljät ja lahkeet ovat pitkät. Housut sopivat hyvin myös pidempijalkaiselle vajaamittaisina tai lahkeet kääräisten. Materiaali on pehmeää puuvillaelastaanitrikoota, joka joustaa ja tuntuu mukavalta päällä. Helena-housuissa on myös taskut edessä. Etukappaleella on laskokset, jotka antavat muotoa ja väljyyttä.

  Tässä mallissa voit valita isomman tai pienemmän koon myös sen mukaan, miten väljät housut haluat. Housujen ilme riippuu myös siitä puetko ne vyötärölle vai lantiolle roikkuvammaksi.

  Kuvissa olevalla Idalla on päällään koko S ja Ida on 161 cm pitkä.

  Alla olevassa kokotaulukossa näet valmiin vaatteen mitat. Voit verrata niitä siis itsellesi sopivaan vaatteeseen.
  HUOM! Mittataulukko ei ole virheellinen – pienempien kokojen lahkeen sisäpituus on enemmän kuin isommissa, mutta sivupituus on kaikissa sama. Tämä johtuu siitä, että vyötärön korkeudelle on annettu tilaa isommissa ko’oissa. Housun kokonaispituus ei siis muutu kokojen välillä ja housut eivät ole lyhyemmät vaikka koko kasvaa.

  Mustat trikoiset Helena-housut ovat hieman lyhempilahkeisia kuin kuviolliset versiot. Lahje on n. 4 cm lyhempi kuin kuviollisissa. Lahje näyttää hauskalta myös näin vajaamittaisempana ja sopii erityisen hyvin käärittyihin lahkeisiin!

  HELENA housut S M L XL XXL XXXL
  Kuminauhan pituus venyttämättä 72 75 77 86 93 97
  Kuminauhan ympärys venytettynä (max.) 88 96 98 106 112 120
  Lantion ympärys 104 106 110 112 118 122
  Lahkeen sisäpituus 68 68 67 67 66 66
  Sivun pituus vyötäröltä lahkeensuulle 98 98 98 98 98 98

  Kaavoitus: Dream Circus
  Valmistus: Dream Circus Varkaudessa

  Materiaali: 92% puuvillaa, 8% elastaania

  Pesuohje

  • Pese vaate 40 asteessa mieluiten nurinpäin käännettynä. Näin säästät kankaan päälipuolta turhalta mekaaniselta hankaukselta.
  • Ei rumpukuivausta tai valkaisuaineita.
  • Vaate voi kutistua ensimmäisessä pesussa 0-10%. Kutistuma on aina suurempaa pituussuunnassa. Kosteana vaatetta voi kuositella takaisin mutoonsa kevyesti venyttämällä.
  • Vaatteen voi silittää tarvittaessa 2 pisteellä (max. 150C). Voit myös kuivata vaatteen pesun jälkeen hengarilla, jolloin se asettuu kauniisti kuin itsestään.
  • Käytämme kankaissamme viimeistelykäsittelyä, joka parantaa värien kestoa. Pahin haalistaja digipainetuille kankaille on kuitenkin liian kuuma pesu ja/tai kuivausrummun käyttö, joten suosittelemme noudattamaan pesuohjeita.

  Kangas on omaa tuotantoamme. Vaate on ommeltu Suomessa.

  Kuvan värisävyt ovat ohjeelliset – tietokoneen tai muun käyttämäsi laitteen näyttö voi vääristää sävyjä.

  Lisätiedot

  Paino 0,280 kg
  Koko

  , , , , ,