Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Lahjakortti > Lahjakortti

Lahjakortti

20,00 200,00  sis. 19 % alv.

Helppo ja mukava lahja kenelle tahansa: lahjakortti! Valitse valikosta summa jonka haluat. Voit jättää lahjansaajalle myös viestin korttiin ja kortti toimitetaan automaattisesti lahjansaajalle. Muista tarkistaa, että lahjansaajan sähköpostiosoite on oikein.

Jos haluat tulostaa lahjakortin ja antaa sen lahjansaajalle, voit tulostaa meidän lahjakorttipohjan täältä (klik). Tällöin syötä sähköpostiksi oma sähköpostiosoitteesi ja kopioi sieltä lahjakortin tiedot tulostettuun lahjakorttiin. Lahjakortti on A4-kokoinen.

HUOM! Lue tuotetiedot huolella.


  Poista
  - +

  Kuvaus

  Lahjansaaja on varmasti mielissään, kun saa valita itse itselleen mieluisimmat tuotteet kaupastamme. Lahjakortin voi käyttää tuotteiden maksamiseen verkkokaupassamme.

  Lahjakortti on voimassa juuri lahjansaajalle tehdyllä koodilla ja sen voi käyttää koko tilauksen maksuun (eli tuotteisiin + postikuluihin) ja lahjakortin voi myös käyttää osissa. Kortti on voimassa puoli vuotta (180 päivää) alkaen sen toimituspäivästä.

  Jos haluat lahjakortin eri summalle kuin mitä valikosta löytyy, laitathan sähköpostia meille osoitteeseen [email protected] ja järjestetään sinulle sopiva summa lahjakortille.

  Lahjakortteihin ei voi käyttää alennuskoodeja.