Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Etusivu > Tuotteet > Naiset > Leggarit > Leggarit, pitkät > LEGGARIT, yksivärinen musta PITKÄ LAHJE

LEGGARIT, yksivärinen musta PITKÄ LAHJE

39,52  sis. 0 % alv.

Laadukkaat mustat leggarit moneen menoon erityisesti pitkäjalkaisille! Malliltaan meidän leggarit ovat istuvat ja korkeavyötäröiset. Kuminauha vyötäröllä on mukavan tuntuinen, ei pusertavan tiukka.

Tämä erikoismalli on suunniteltu yhdessä pitkien naisten kanssa ja testiryhmämme on antanut meille palautetta, jonka perusteella olemme leggareita pidentäneet. Jos siis muiden leggareidemme lahkeet ovat jääneet aiemmin lyhyiksi niin tässä on ratkaisusi!


  Poista
  - +

  Kuvaus

  LEGGARIT, yksivärinen musta PITKÄ LAHJE

  Leggarimme ovat ihanan korkeavyötäröiset ja tuntuvat päällä todella mukavalta! Kuminauha on mukavan leveä eikä näin ollen puristu ihoon inhottavasti kapeiden kuminauhojen tavoin. Tämä erikoismalli on suunniteltu yhdessä pitkien naisten kanssa ja testiryhmämme on antanut meille palautetta, jonka perusteella olemme leggareita pidentäneet. Jos siis muiden leggareidemme lahkeet ovat jääneet aiemmin lyhyiksi niin tässä on ratkaisusi! Vyötärön korkeus on tässä mallissa sama kuin normaalimittaisella lahkeella. Kehitämme myöhemmin mallia, johon tulee extrapitkä lahje sekä extrakorkea vyötärö.

  Materiaali on sileää, pehmeää trikoota (92% puuvillaa, 8% elastaania) joka joustaa joka suuntaan. Koot ovat yhdistelmäkokoja, jotka sopivat monelle vartalomallille. Koon valinta menee useimmiten ihan normaalin kokosi mukaan: jos olet yleensä esimerkiksi M-kokoinen, valitse S/M. XXL-koko on useimmiten meidän yläosissa XXXL-kokoa käyttävälle sopiva koko. Mikäli olet A-vartaloinen, voi leggarikokosi olla myös isompi kuin yläosan vaatteen koko.

  Kuminauhamitat (venyttämättä):

  XS – n. 63 cm
  S/M – n. 70 cm
  L/XL – n. 80 cm
  XXL – n. 90 cm

  Lahkeen pituus joka koossa on vyötäröltä lahkeensuuhun noin 110 cm. Testiryhmässämme oli mukana naisia, joiden jalan sisämitta on n. 85-93 cm ja heille näiden leggareiden pituus oli sopiva. Materiaali joustaa siis myös pystysuunnassa ja antaa näin liikkumavaraa pituuteen.

  Kuvissa näet sovittajia, joilla on jalassa nämä pitkällä lahkeella olevat leggarit.

  Kaavoitus: Dream Circus Oy
  Ompelu: Dream Circus Oy Varkaudessa

  Asiakkaidemme kommentteja leggareistamme:

  “Lahkeet jopa liian pitkät, mutta minua se ei haittaa – leggarit saavatkin jäädä vähän ryppyyn. Vyötärön korkeus oli just passeli.”

  “Nämä kyseiset leggarit passasi täydellisesti. Ensimmäistä kertaa elämässä on tarpeeksi pitkät lahkeet, huippua! Riittävän korkea vyötärö, ei jäänyt vatsamakkaroiden poimuihin vaan tuli reilusti ylös. Vyötärö napakka, muttei kiristä.”

  “Vyötärön korkeus on erittäin hyvä, pituus on myös riittävä ja joustava materiaali ei nosta tai laske leggareita turhaan suuntaan tai toiseen.”

  Kommentit on kerätty testiryhmämme palautteista ja julkaistu testaajien luvalla.

  Pesuohje

  • Pese vaate 40 asteessa mieluiten nurinpäin käännettynä. Näin säästät kankaan päälipuolta turhalta mekaaniselta hankaukselta.
  • Ei rumpukuivausta tai valkaisuaineita.
  • Vaate voi kutistua ensimmäisessä pesussa 0-5%.
  • Vaatteen voi silittää tarvittaessa 2 pisteellä (max. 150C). Voit myös kuivata vaatteen pesun jälkeen hengarilla, jolloin se asettuu kauniisti kuin itsestään.
  • Käytämme kankaissamme viimeistelykäsittelyä, joka parantaa värien kestoa. Pahin haalistaja digipainetuille kankaille on kuitenkin liian kuuma pesu ja/tai kuivausrummun käyttö, joten suosittelemme noudattamaan pesuohjeita.

  Kangas on omaa tuotantoamme. Vaate on ommeltu Suomessa.

  Kuvan värisävyt ovat ohjeelliset – tietokoneen tai muun laitteen näyttö voi vääristää sävyjä.

  Lisätiedot

  Paino 0,2 kg
  Koko

  , , ,