Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Etusivu > Tuotteet > Naiset > Saimaa-sarja > LUMO unisex huppari, Saimaa, musta

LUMO unisex huppari, Saimaa, musta

95,97  sis. 0 % alv.

Tämä huppari sopii varmasti kaikille. Malliltaan Lumo on rento ja väljä, juuri sopiva esimerkiksi farkkujen pariksi. Hupparissa on iso huppu ja kengurutasku edessä. Lumo on nimensä mukaisesti unisex-mallinen eli siihen voi pukeutua kuka tahansa.

Saimaa – limited edition. Kotirantamme ovat Saimaalla, kivillä köllöttävien saimaannorppien luona. Kaikista myydyistä Saimaa-sarjan tuotteista lahjoitamme 10% Suomen luonnonsuojeluliitolle saimaannorpan suojeluun.


  Poista
  - +

  Kuvaus

  Saimaa – limited edition. Kotirantamme ovat Saimaalla, kivillä köllöttävien saimaannorppien luona. Kaikista myydyistä Saimaa-sarjan tuotteista lahjoitamme 10% Suomen luonnonsuojeluliitolle saimaannorpan suojeluun.

  Lumo unisex huppari sopii kaikille! Malli on väljä ja rento unisex-mitoituksella. Lumo-hupparissa on iso huppu ja kengurutasku edessä. Hihansuissa ja helmassa on resori. Mikäli haluat oikein rennon ja väljän hupparin, voit valita myös normaalia kokoasi isomman hupparin.

  Materiaali on oman tuotantomme joustocollegea, jossa on 94% puuvillaa ja 6% elastaania. Huppariin on painettu etukappaleelle hurmaava saimaannorppa-printti, joka kestää pesua erinomaisesti.

  Hartialeveyden ei kannata olla liian nafti, silloin hiha jää olan päälle. Mikäli hartialeveys on pidempi kuin omien hartioidesi leveys, se ei puolestaan yleensä haittaa. Olka voi laskeutua vähän käden puolelle ja se ei näytä mitenkään hölmöltä.

  Kuvissa ensimmäisenä olevalla Idalla on päällään koko M ja hän 161 cm pitkä. Idan rinnanympärys on n. 100 cm. Toisena kuvissa olevalla Heikillä on päällä koko L ja hän on 183 cm pitkä. Viimeisenä kuvissa on Ellakerttu yllään koko S, hän on x cm pitkä.

  Alla olevassa kokotaulukossa näet valmiin vaatteen mitat. Voit verrata niitä siis itsellesi sopivaan vaatteeseen.

  LUMO unisex huppari S M L XL XXL
  Rinnanympärys 109 116 124 128 131
  Helmaresorin ympärys venyttämättä 92 98 104 110 112
  Takapituus, niska-helma 69 70 70 71 72
  Hihan pituus, olka-hihansuu resorin kanssa 63 67 70 71 72
  Hartialeveys 46 48 49 50 51

  Kaavoitus: Dream Circus
  Valmistus: Dream Circus Varkaudessa

  Saimaannorppa-kuvan on suunnitellut Riina Haapakallio.

  Pesuohje

  • Pese vaate 40 asteessa mieluiten nurinpäin käännettynä. Näin säästät kankaan päälipuolta turhalta mekaaniselta hankaukselta.
  • Ei rumpukuivausta tai valkaisuaineita.
  • Vaate voi kutistua ensimmäisessä pesussa 0-10%. Kutistuma on aina suurempaa pituussuunnassa. Kosteana vaatetta voi kuositella takaisin mutoonsa kevyesti venyttämällä.
  • Vaatteen voi silittää tarvittaessa 2 pisteellä (max. 150C). Voit myös kuivata vaatteen pesun jälkeen hengarilla, jolloin se asettuu kauniisti kuin itsestään.
  • Käytämme kankaissamme viimeistelykäsittelyä, joka parantaa värien kestoa. Pahin haalistaja digipainetuille kankaille on kuitenkin liian kuuma pesu ja/tai kuivausrummun käyttö, joten suosittelemme noudattamaan pesuohjeita.

  Kangas on omaa tuotantoamme. Vaate on ommeltu Suomessa.

  Kuvan värisävyt ovat ohjeelliset – tietokoneen tai muun käyttämäsi laitteen näyttö voi vääristää sävyjä.

  Lisätiedot

  Paino 0,500 kg
  Koko

  , , , ,