Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Nopea toimitus! Toimitamme tilauksesi samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Karusellipäivät 13.7. saakka! Kurkkaa tarjoukset omasta kansiostaan.Toimitus alk. 4,90€ pakettina Suomeen. Yli 150€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Outlet > Palamarkkinat > Palamarkkinat: POMENIA 1,5 – 2 metrin palat

Palamarkkinat: POMENIA 1,5 – 2 metrin palat

32,00 34,00  sis. 24 % alv.

Palamarkkinat ovat jälleen täällä! Palamarkkinoilla on tarjolla valmiiksi leikattuja paloja, jotka ovat ylijäämää messuilta, pop upeista ja myymälästämme. Palat myydään samalla hinnalla kuin tapahtumissakin eli metrihinta on normaalia edullisempi. Valitse valikosta haluamasi kuosin nimi ja kuvaksi vaihtuu kuosin mukainen kuva.

Kaikki palat ovat 1,5 metriä pitkiä ja täysleveitä. Poikkeuksena tässä tuotteessa on Enchanted Dragon Garden, joka on 2 metrin paloina ja josta on lisäkuvia tuotekuvina. Tarkemmat tiedot materiaaleista alla. Lisenssikangas – Pomenia-kankaista ei saa valmistaa tuotteita myyntiin! 

  Poista
  + -

  Kuvaus

  Palamarkkinat ovat jälleen täällä! Palamarkkinoilla on tarjolla valmiiksi leikattuja paloja, jotka ovat ylijäämää messuilta, pop upeista ja myymälästämme. Valitse valikosta haluamasi kuosin nimi ja kuvaksi vaihtuu kuosin mukainen kuva.

  Trikoo (norm. 24,90 € / m)

  Materiaali: 95% puuvillaa ja 5% elastaania.
  Kankaan leveys noin 160-165 cm. Neliöpaino on 200 g.

  Kaikki palat ovat 1,5 metriä pitkiä ja täysleveitä. Poikkeuksena tässä tuotteessa on Enchanted Dragon Garden, joka on 2 metrin paloina ja josta on lisäkuvia tuotekuvina.

  Lisenssikangas – Pomenia-kankaista ei saa valmistaa tuotteita myyntiin! 

  Pesuohje

  • Pese kangas tai siitä ommeltu vaate 40 asteessa. Valmiina vaatteena mieluiten nurinpäin käännettynä. Näin säästät kankaan päälipuolta turhalta mekaaniselta hankaukselta.
  • Ei rumpukuivausta tai valkaisuaineita.
  • Kangas voi kutistua ensimmäisessä pesussa 0-5% (trikoo) / 5-10% (joustocollege). Kutistuma on aina suurempaa pituussuunnassa. Ommeltua vaatetta voi kuositella kosteana aina pesun jälkeen takaisin muotoonsa kevyesti venyttämällä.
  • Kankaan tai siitä ommellun vaatteen voi silittää tarvittaessa 1 pisteellä (max. 120C). Voit myös kuivata vaatteen pesun jälkeen hengarilla, jolloin se asettuu kauniisti kuin itsestään.
  • Käytämme kankaissamme viimeistelykäsittelyä, joka lisää värien pesunkestoa. Pahin haalistaja digipainetuille kankaille on kuitenkin liian kuuma pesu ja/tai kuivausrummun käyttö, joten suosittelemme noudattamaan pesuohjeita.

  Kankaat on valmistettu Euroopassa tehtaissa, joilla on Öko-Tex sertifikaatti. Puuvilla on luonnonmukaisesti viljeltyä, jonka kasvatukseen ei ole käytetty mitään myrkkyjä tai haitallisia torjunta-aineita. Puuvilla on valmistettu ja värjätty GOTS-standardin mukaisesti.

  Kankaat ovat omaa tuotantoamme.

  Lisätiedot

  Paino 0.5 kg
  Väri

  , , , , , , ,