Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Nopea toimitus! Toimitamme tilauksesi samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.Toimitus alk. 2,90€.Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Neulominen > Uniikit käsinvärjätyt langat > Pari organic merino, uniikki käsinvärjätty lanka, eri värejä

Pari organic merino, uniikki käsinvärjätty lanka, eri värejä

23,90  sis. 24 % alv.

Pari by Dream Circus -langat värjätään meillä täällä Varkaudessa. Jokainen vyyhti on uniikki ja kahta tismalleen samanlaista ei tästä maailmasta edes löydy. Värit, joita on kuitenkin saatavilla useampi kuin 1 vyyhti, käyvät kuitenkin toistensa kanssa yhdessä käytettäväksi. Näitä herkkuvärejä et löydä mistään muualta!

Pari organic merino sopii erityisen hyvin ihoa vasten pehmeytensä vuoksi. Tästä langasta neulot vaikkapa kauniit lapaset tai pipon.

Näet oikean tuotekuvan valitessasi valikosta haluamasi värin (kuva vaihtuu nimen mukana).

Toimitetaan vyyhtinä, 1 kpl = 1 vyyhti, jossa on n. 100 g eli 350 m lankaa.

  Poista
  + -

  Kuvaus

  2-säikeinen, fingering-vahvuinen lanka
  Materiaali: 100% mulesing-vapaa merinovilla
  100 g = 350 m
  Puikot: 3 – 3,75

  Organic merinovilla -villalanka sopii erityisen hyvin sukkiin, pipoihin ja muihin ihoa vasten tuleviin vaatteisiin. Lanka on erityisen pehmeää ja ihanan tuntuista!

  Käytämme happovärejä värjäykseen.

  Valmiin neuleen hoito: suosittelemme kaikelle villalle aina ensisijaiseksi huoltokeinoksi tuuletusta ulkona pakkasessa. Villa on itseään putsaava materiaali. Mikäli vaatteeseen tulee tahra, poista se paikallisesti haalealla vedellä käsin. Vain käsinpesu. Kuivaa tasolle levitettynä.

  Pari by Dream Circus -langat ovat Suomessa värjättyjä uniikkeja herkkulankoja!

  Lisätiedot

  Paino 0.1 kg
  Väri

  , ,