Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Kässämessut netissä! Saat -15% alen KOKO kaupasta (ei lahjakortit) koodilla: viisitoista (jo alennetuista tuotteista saat myös lisäalen). Syötä koodi ostoskorissa pienillä kirjaimilla.Toimitus alk. 2,90€.Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Neulominen > Uniikit käsinvärjätyt langat > Pari Sukka6, uniikki käsinvärjätty lanka, eri värejä

Pari Sukka6, uniikki käsinvärjätty lanka, eri värejä

21,90  sis. 24 % alv.

Pari by Dream Circus -langat värjätään meillä täällä Varkaudessa. Jokainen vyyhti on uniikki ja kahta tismalleen samanlaista ei tästä maailmasta edes löydy. Värit, joita on kuitenkin saatavilla useampi kuin 1 vyyhti, käyvät kuitenkin toistensa kanssa yhdessä käytettäväksi. Näitä herkkuvärejä et löydä mistään muualta!

Pari Sukka6 on 6-säikeinen villalanka ja sopii nimensä mukaisesti erinomaisesti sukkien neulontaan hyvän kulutuskestävyytensä vuoksi. Tästä neulot mukavat ja varmasti uniikin väriset sukat. Voit käyttää lankaa myös muihin töihin ja se sopii myös hyvin kirjoneuleisiin.

Toimitetaan vyyhtinä, 1 kpl = 1 vyyhti, jossa on n. 150g eli 420m lankaa. Näet oikean tuotekuvan valitessasi valikosta haluamasi värin (kuva vaihtuu nimen mukana).

  Poista
  + -

  Kuvaus

  Materiaali: 75% villaa, 25% polyamidia
  Paino/juoksevuus: n. 150 g / n. 420 m
  Puikkosuositus: 3-4 käsialasta riippuen
  Neuletiheys: 23 s / 10 cm

  Pari Sukka6 sopii nimensä mukaisesti erinomaisesti sukkien neulontaan hyvän kulutuskestävyytensä vuoksi. Tästä neulot mukavat ja varmasti uniikin väriset sukat. Voit käyttää lankaa myös muihin töihin ja se sopii myös hyvin kirjoneuleisiin.

  Käytämme happovärejä värjäykseen.

  Valmiin neuleen hoito: suosittelemme kaikelle villalle aina ensisijaiseksi huoltokeinoksi tuuletusta ulkona pakkasessa. Villa on itseään putsaava materiaali. Mikäli vaatteeseen tulee tahra, poista se paikallisesti haalealla vedellä käsin. Vain käsinpesu. Kuivaa tasolle levitettynä.

  Pari by Dream Circus -langat ovat Suomessa värjättyjä uniikkeja herkkulankoja!

  Värjäämättömän langan alkuperämaa on Saksa.

  Lisätiedot

  Paino 0.150 kg
  Väri

  ,