Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Nopea toimitus! Toimitamme tilauksesi samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.Toimitus alk. 2,90€.Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Ompelu > Kaavat > PDF-kaavat > (.PDF-kaava) PIKKU-EHTA, peruskaava lapsille, 70-1, valkoinen

(.PDF-kaava) PIKKU-EHTA, peruskaava lapsille, 70-1, valkoinen

6,00  sis. 24 % alv.

Lasten peruskaava. Ladattava PDF-tiedosto eli tulosta kaava omalla tulostimellasi!

+ -

Kuvaus

Tulosta ensimmäisenä sivu, jossa on 10x10cm tarkisteruutu. Tarkasta tulostusasetukset, jos ruudun sivut eivät ole oikean mittaiset. Tarkasta ensimmäisenä, ettei “Sovita sivulle”-kohta ole valittuna. Tämän kaavan mittakaavan tarkisteruutu sijaitsee sivulla 23. Tulostettavia sivuja on 24.

Sisältää kaava-arkin, kangasmenekin ja ompeluohjeen. Kaavalla voi tehdä niin mekkoja, tunikoita kuin paitojakin. Niihin voi liittää lyhyen, 3/4-mittaisen ja pitkän hihan sekä hupun ja taskut. Helman muotoa voi muuttaa laittamalla siihen kuminauhan tai jättämällä sen pois. Malli on täsmälleen samanlainen kuin aikuisten Ehta-kaavakin!

Kankaaksi tähän kaavaan sopii parhaiten joustavat kankaat kuten trikoo ja joustocollege. Menekki riippuu valitusta mallista, eli yksinkertaiseen paitaan menee luonnollisesti vähemmän kangasta kuin mekkomittaiseen hupulliseen ja taskulliseen vaatteeseen. Menekki riippuu myös paljolti valitun kankaan leveydestä. Mittaa siis menekki aina valitsemasi koon ja kankaan mukaan.

Yksi kaava sisältää koot 70-140 cm (koot 5 cm välein).

Kaava on tulostettavissa HETI maksutapahtuman jälkeen sähköpostiisi tulevassa Maksuvahvistuksessa olevasta linkistä.

Huomaathan, että latauskertojen määrä on rajoitettu. Ne kuluvat jokaisesta avauskerrasta (vaikka vain katsoisit tiedostoa) eli avaa tuote kerran ja tallenna se tietokoneellesi, jonka jälkeen voit tulostaa sen myöhemminkin. 

Vain yksityiskäyttöön!

Arviot

Ei arvioita vielä.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “(.PDF-kaava) PIKKU-EHTA, peruskaava lapsille, 70-1, valkoinen”