Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Nopea toimitus! Toimitamme tilauksesi samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.Toimitus alk. 2,90€.Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Ompelu > Kaavat > PDF-kaavat > (.PDF-kaava) RENTO-housut, aikuiset, XS-4XL, valkoinen

(.PDF-kaava) RENTO-housut, aikuiset, XS-4XL, valkoinen

5,00  sis. 24 % alv.

Aikuisten lököhousukaava. Ladattava PDF-tiedosto eli tulosta kaava omalla tulostimellasi!

+ -

Kuvaus

Tulosta ensimmäisenä sivu, jossa on 10x10cm tarkisteruutu. Tarkasta tulostusasetukset, jos ruudun sivut eivät ole oikean mittaiset. Tarkasta ensimmäisenä, ettei “Sovita sivulle”-kohta ole valittuna. Tässä kaavassa mittatarkisteruutu on sivulla 27. Tulostettavia sivuja on 30.

Sisältää kaava-arkin ja ompeluohjeen housuihin. Malli on yläosastaan istuvampi ja lahkeista väljempi. Pitkät resorit lahkeissa antavat ilmettä ja voit käyttää niitä suorana tai rutattuna / taitettuna. Kaava on tarkoitettu joustavalle kankaalle kuten trikoo ja joustocollege.

Yksi kaava sisältää koot XS-4XL.

Housuihin voit varata 120cm trikoota/joustocollegea/joustofroteeta tms. ja 50cm resoria lahkeita varten. Varaa myös vyötärökuminauhaa sen mukaan, minkä mittaisesta kuminauhasta tykkäät. Tarkemmat ohjeet mukana tiedostossa.

Kaava on tulostettavissa HETI maksutapahtuman jälkeen sähköpostiisi tulevassa maksuvahvistuksessa olevasta linkistä.

Huomaathan, että latauskertojen määrä on rajoitettu. Ne kuluvat jokaisesta avauskerrasta (vaikka vain katsoisit tiedostoa) eli avaa tuote kerran ja tallenna se tietokoneellesi, jonka jälkeen voit tulostaa sen myöhemminkin.

Vain yksityiskäyttöön!

Arviot

Ei arvioita vielä.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “(.PDF-kaava) RENTO-housut, aikuiset, XS-4XL, valkoinen”