Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Pomenia > Hatut > POMENIA Aasi hattu, harmaa
Ale!

POMENIA Aasi hattu, harmaa

11,23  sis. 0 % alv.

Hatusta ja korvista kiinni aasit ja aasien kaverit, nyt mennään eikä epäröidä!

Pomenian ihanat satuhatut sopivat kaikille leikkiä ja seikkailua rakastaville. Valikosta löydät valikoimassa olevat koot, jotka vastaavat tavallisia hattukokoja.


  Poista
  - +

  Kuvaus

  Hip ja hei, nyt leikitään! Hulvattoman kiva Aasi-hattu on Pomenia-klassikko vuodesta 2015. Fairytale Artist Petronella sai inspiraation designiin seikkailusta ja satumaailmasta, joka on täynnä leikkiä, riemua ja taikaa!

  Hatun päällinen on teddyä ja sisävuori paksua nyppyyntymätöntä lämmintä fleeceä. Rakastamme pieniä, yllätyksellisiä yksityiskohtia! Tässä hatussa on söpöt aasinkorvat ja korvien välissä sopivasti harjasta.

  Hatulla on pitkä käyttöikä. Se kestää käytössä lapselta toiselle, eikä mene pesussa miksikään. Värit pysyvät kirkkaina, materiaali paksuna ja kuohkeana. Huolellisen kaavoituksen ansiosta  hattu pysyy mukana myös vauhdikkaassa menossa, eikä muoto mene lysyyn vuosienkaan käytön jälkeen.

  Käyttömukavuus on himpulat vinkuvan hyvä. Materiaali hengittää ja pitää lämmön kuin villatuote, mutta kutisematta. Hattu ei pyöri päässä, mutta käyttäjät kyllä pyörivät, sillä leikki vie mukanaan niin lapsen kuin aikuisenkin.

  Aivan ihana Aasi-hattu! Tämä leikkiin kutsuva päähine on päältä pehmeää bebeteddyä ja sisältä lämmintä fleeceä.

  Pesuohje: konepesu 40 asteessa

  Valmistusmaa Kiina.

  Design by Fairytale Artist Petronella

  Lisätiedot

  Paino 0,200 kg
  Koko

  , , , , , ,