Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Pomenia > Hatut > POMENIA Hiiri hattu, harmaa
Ale!

POMENIA Hiiri hattu, harmaa

11,23  sis. 0 % alv.

Veikeä hiirihattu päähän ja kohti suuria ja pieniä seikkailuja. Välillä voi vaikka karata, se on kivaa!

Pomenian ihanat satuhatut sopivat kaikille leikkiä ja seikkailua rakastaville. Valikosta löydät valikoimassa olevat koot, jotka vastaavat tavallisia hattukokoja.


  Poista
  - +

  Kuvaus

  Pomenian lumoavat hatut nostavat persoonan esille. Kuka sinä olet? Tämä söpis hiirihattu viestii vinkeää ystävällisyyttä, hyväntahtoisuutta ja huoletonta leikkiä!  Se on Pomenia-klassikko vuodesta 2002. Fairytale Artist Petronella sai inspiraation designiin satukirjoissa usein esiintyvistä pikku hiirulaisista, jotka söpöydellään ihastuttavat.

  Hatun päällinen on teddyä ja sisävuori paksua nyppyyntymätöntä lämmintä fleeceä. Rakastamme veikeitä yksityiskohtia! Siksi teimme tähän hattuun ne ihanaakin ihanammat hiirenkorvat.

  Hatulla on pitkä käyttöikä. Se kestää käytössä vuosia ja vuosia, eikä mene pesussa miksikään. Värit pysyvät kirkkaina, materiaali paksuna ja kuohkeana. Huolellisen kaavoituksen ansiosta  hattu pysyy mukana myös vauhdikkaassa menossa, eikä muoto mene lysyyn vuosienkaan käytön jälkeen.

  Käyttömukavuus on himpulat vinkuvan hyvä. Materiaali hengittää ja pitää lämmön kuin villatuote, mutta kutisematta. Hattu ei pyöri päässä, mutta käyttäjät kyllä pyörivät, sillä leikki vie mukanaan niin lapsen kuin aikuisenkin.

  Hatusta kiinni, nyt mennään niin että korvat ja viikset värisevät!

  Pomenian ihanainen hiirihattu kaikille kivoille aikuisille, joilla on liikettä takajaloissa ja vipinää hännässä! Hiirihattu on päältä pehmeää bebeteddyä ja sisältä lämmintä fleeceä.

  Pesuohje: konepesu 40 asteessa

  Valmistettu Kiinassa.

  Design by Fairytale Artist Petronella

  Lisätiedot

  Paino 0,200 kg
  Koko

  , ,