Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Pomenia > Hatut > POMENIA Karhu hattu, ruskea
Ale!

POMENIA Karhu hattu, ruskea

11,23  sis. 0 % alv.

Upea karhuhattu päähän ja kohti suuria ja pieniä seikkailuja. Välillä voi vaikka karata, se on kivaa!

Pomenian ihanat satuhatut sopivat kaikille leikkiä ja seikkailua rakastaville. Valikosta löydät valikoimassa olevat koot, jotka vastaavat tavallisia hattukokoja.


  Poista
  - +

  Kuvaus

  Pomenian lumoavat hatut nostavat persoonan esille. Kuka sinä olet? Tämä muhkean rohkea karhuhattu viestii luotettavuutta, hyväntahtoisuutta ja huoletonta karhunleikkiä!  Se on Pomenia-klassikko vuodesta 2003. Fairytale Artist Petronella sai inspiraation designiin metsän ehdottomista kuninkaista.

  Hatun päällinen on teddyä ja sisävuori paksua nyppyyntymätöntä lämmintä fleeceä. Rakastamme veikeitä yksityiskohtia! Siksi teimme tähän hattuun ne ihastuttavat ja söpöt karhunkorvat.

  Hatulla on pitkä käyttöikä. Se kestää käytössä vuosia ja vuosia, eikä mene pesussa miksikään. Värit pysyvät kirkkaina, materiaali paksuna ja kuohkeana. Huolellisen kaavoituksen ansiosta  hattu pysyy mukana myös vauhdikkaassa menossa, eikä muoto mene lysyyn vuosienkaan käytön jälkeen.

  Käyttömukavuus on himpulat vinkuvan hyvä. Materiaali hengittää ja pitää lämmön kuin villatuote, mutta kutisematta. Hattu ei pyöri päässä, mutta käyttäjät kyllä pyörivät, sillä leikki vie mukanaan niin lapsen kuin aikuisenkin.

  Hatusta kiinni, nyt mennään niin että pörrö paukkuu mennen tullen!

  Pomenian söpöjen söpöin karhuhattu kaikille kivoille, joilla on liikettä takajaloissa ja hymy huulilla! Karhuhattu on päältä pehmeää bebeteddyä ja sisältä lämmintä fleeceä.

  Pesuohje: konepesu 40 asteessa

  Valmistettu Kiinassa.

  Design by Fairytale Artist Petronella

  Lisätiedot

  Paino 0,200 kg
  Koko

  ,