Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Pomenia > Hatut > POMENIA Lohikäärme hattu, turkoosi
Ale!

POMENIA Lohikäärme hattu, turkoosi

11,23  sis. 0 % alv.

Uskomme satuihin, keijuihin, peikkoihin ja lohikäärmeisiin!

Pomenian ihanat satuhatut sopivat kaikille leikkiä ja seikkailua rakastaville. Valikosta löydät valikoimassa olevat koot, jotka vastaavat tavallisia hattukokoja.


  Poista
  - +

  Kuvaus

  Kohti seikkailuja, kohti tuntematonta ihanaa! Upea lohikäärmehattu kertoo rohkeasta kantajasta, joka haluaa hypellä omia polkujaan ja ottaa välillä vauhdikkaita lohikäärmeelle ominaisia sivuhypähdyksiä. Jalat maassa ja pää pilvissä!  Lohikäärmehattu on klassikkojen klassikko eli ihka ensimmäinen Pomenia-hattu. Fairytale Artist Petronella sai inspiraation hattuun tultuaan äidiksi. Hän ompeli ensimmäisen lohikäärmehatun esikoispojalleen vuonna 1997.

  Hyppää lohikäärmeeksi lohikäärmeen selkään ja lennä kohti suurinta seikkailua. Onni nimittäin lymyilee lohikäärmeen hännänpäässä! Tai varmuudella ainakin siellä.

  Päällinen ja vuori ovat lämmintä kutisematonta fleeceä. Lohikäärmehatussa on komeat lohikäärmesuomut ja pitkä pyrstö. Korvien kohdalla oleva kaksinkertainen kangas pitää herkänkin lohikäärmeen korvannipukat lämpiminä.

  Hatulla on pitkä käyttöikä. Se kestää käytössä vuosia ja vuosia, eikä mene pesussa miksikään. Värit pysyvät kirkkaina, materiaali paksuna ja kuohkeana. Huolellisen kaavoituksen ansiosta  hattu pysyy mukana myös vauhdikkaassa menossa, eikä muoto mene lysyyn vuosienkaan käytön jälkeen.

  Käyttömukavuus on himpulat vinkuvan hyvä. Materiaali hengittää ja pitää lämmön kuin villatuote, mutta kutisematta. Hattu ei pyöri päässä, mutta käyttäjät kyllä pyörivät, sillä leikki vie mukanaan niin lapsen kuin aikuisenkin.

  Hatusta ja pyrstöstä kiinni, nyt mennään!

  Pomenian lohikäärmehattu on kaikille rohkeille aikuisille, jotka uskaltavat kurkata myös sivupoluille ja nauttia elämän yllätyksellisyydestä! Lohikäärmehatun päällinen ja vuori ovat lämmintä kutisematonta fleeceä.

  Pesuohje: konepesu 40 asteessa

  Valmistusmaa Kiina

  Design by Fairytale Artist Petronella

  Lisätiedot

  Paino 0,200 kg
  Koko

  , , ,