Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


MUUTTOALE! Koodilla: muutto10 saat -10% kaikista tuotteista (ei lahjakortit).Koodi voimassa 23.-28.11. Muuton vuoksi paketit lähtevät meiltä hieman normaalia hitaammin.Toimitus alk. 2,90 €. Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Pomenia > Hatut > POMENIA Muru hattu, ruskea

POMENIA Muru hattu, ruskea

19,90  sis. 24 % alv.

Muru kulta nenänpäätään lutuisesti kipristää, söpön pienen pörröläisen syliini saan likistää.

Pomenian ihanat satuhatut sopivat kaikille leikkiä ja seikkailua rakastaville. Valikosta löydät valikoimassa olevat koot, jotka vastaavat tavallisia hattukokoja.

  Poista
  + -

  Kuvaus

  Voi muru! Suloinen Muru-hattu on Pomenia-klassikko vuodesta 2010. Fairytale Artist Petronella sai inspiraation tämän hatun designiin omista muruistaan, onhan hän kuuden lapsen äiti!

  Hatun päällinen on teddyä ja sisävuori paksua nyppyyntymätöntä lämmintä fleeceä. Rakastamme pieniä, yllätyksellisiä yksityiskohtia! Tässä hatussa on tavattoman söpöt korvat ja leuan alta solmittavat narut.

  Hatulla on pitkä käyttöikä. Se kestää käytössä lapselta toiselle, eikä mene pesussa miksikään. Värit pysyvät kirkkaina, materiaali paksuna ja kuohkeana. Huolellisen kaavoituksen ansiosta  hattu pysyy mukana myös vauhdikkaassa menossa, eikä muoto mene lysyyn vuosienkaan käytön jälkeen.

  Käyttömukavuus on himpulat vinkuvan hyvä. Materiaali hengittää ja pitää lämmön kuin villatuote, mutta kutisematta. Hattu ei pyöri päässä, mutta käyttäjät kyllä pyörivät, sillä leikki vie mukanaan niin lapsen kuin aikuisenkin.

  Hatusta ja pörrökorvista kiinni murut, nyt mennään eikä epäröidä!

  Vain suloisinta omalle murulle!  Muru-hattu on päältä pehmeää bebeteddyä ja sisältä lämmintä fleeceä.

  Pesuohje: konepesu 40 asteessa

  Valmistusmaa Kiina.

  Design by Fairytale Artist Petronella

  Lisätiedot

  Paino 0.200 kg
  Koko

  , , ,