Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Pomenia > Hatut > POMENIA Peikko hattu, ruskea
Ale!

POMENIA Peikko hattu, ruskea

11,23  sis. 0 % alv.

Pomppii pitkin metsänreunaa peikko pieni laulellen, kuperkeikan väliin heittää isot korvat heiluen.

Pomenian ihanat satuhatut sopivat kaikille leikkiä ja seikkailua rakastaville. Valikosta löydät valikoimassa olevat koot, jotka vastaavat tavallisia hattukokoja.


  Poista
  - +

  Kuvaus

  Hassun hauska peikkohattu kutsuu seikkailuun! Peikolla on takkutukka, isot korvat ja hampaat, tottakai! Hattu kaksinkertaista keskiruskeaa fleeceä. Solmimisnauhoilla hattu pysyy hurjassakin menossa mukana. Peikkohattu on klassikko vuodesta 2003. Fairytale Artist Petronella sai inspiraation designiin Pomenian taikamaailman pienestä ja sinnikkäästä sankarista. Kun pieni poika nimeltä Teo saapuu Pomeniaan, hän muuttuu peikoksi, joka tulee pelastamaan Pomeniaa ikuiselta talvelta.  Peikkona on ihmeellistä ja kamalan mukavaa.

  Hatun päällinen ja sisävuori ovat paksua nyppyyntymätöntä lämmintä fleeceä. Rakastamme pieniä, yllätyksellisiä yksityiskohtia! Siksi teimme tähän hattuun oikein ihanat ja pörröiset peikonkorvat.

  Hatulla on pitkä käyttöikä. Se kestää käytössä lapselta toiselle, eikä mene pesussa miksikään. Värit pysyvät kirkkaina, materiaali paksuna ja kuohkeana. Huolellisen kaavoituksen ansiosta  hattu pysyy mukana myös vauhdikkaassa menossa, eikä muoto mene lysyyn vuosienkaan käytön jälkeen.

  Käyttömukavuus on himpulat vinkuvan hyvä. Materiaali hengittää ja pitää lämmön kuin villatuote, mutta kutisematta. Hattu ei pyöri päässä, mutta käyttäjät kyllä pyörivät, sillä leikki vie mukanaan niin lapsen kuin aikuisenkin.

  Hatusta ja peikonkorvista kiinni, nyt mennään!

  Kautta karvaisten peikonkorvieni, miten tämä peikkohattu onkaan passeli päänlämmitin kaikille seikkailua rakastaville peikkolapsille! Peikkohatun päällinen ja vuori ovat lämmintä kutisematonta fleeceä.’

  Pesuohje: konepesu 40 asteessa

  Valmistusmaa Kiina.

  Design by Fairytale Artist Petronella

  Lisätiedot

  Paino 0,200 kg
  Koko

  , , , ,