Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Kässämessut netissä 3.-5.12. -15% alennus KAIKESTA koodilla: joulu15 (pl. lahjakortit).Toimitamme tilauksia seuraavan kerran 7.12.Toimitus alk. 2,90 €. Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Aikuiset > Asusteet > TÄHDE tuotteet > TÄHDE hiuspanta, solmittava, eri vaihtoehtoja

TÄHDE hiuspanta, solmittava, eri vaihtoehtoja

15,00  sis. 24 % alv.

Tähde hiuspannat valmistetaan tuotantomme ylijäämämateriaaleista eli tilkuista! Näin vähennämme syntyvää kangashukkaa, jota vaatteidemme leikkaamisesta aina väkisinkin syntyy. Tähde pannat ovat yhtä kokoa ja solmittavassa mallissa voi pannan solmia haluamansa kokoiseksi. Sopii kuitenkin parhaiten aikuisten päähän tai isommille lapsille.

Valitse valikosta haluamasi kuosi. Valitsemasi kuosi tulee näkyviin kuviin, jolloin tiedät mistä kuosista ja väristä on kyse. Jokainen panta on kuitenkin uniikki ja voitu leikata kankaasta joko leveys- tai pituussuuntaan. Kuvio voi siis mennä pannassa vaaka- tai pystysuuntaisesti pantaan nähden.

  Poista
  + -

  Kuvaus

  Tähde hiuspanta on valmistettu tuotantomme ylijäämämateriaalista eli tilkuista. Solmittava malli sopii parhaiten aikuisen päähän tai isommille lapsille. Voit säätää kokoa haluamaksesi solmiessasi pantaa.

  Tähde pannan voi solmia niin, että solmu on koristeellisesti otsan puolella tai piilossa niskassa.

  Materiaali on oman tuotantomme trikoota ja kestää normaalin 40 asteen konepesun. Emme suosittele kuivausrumpua.

  Lisätiedot

  Paino 0.030 kg
  Väri

  , , , , , ,