Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Outlet > Kankaat > VALMISPALA: 1,5 metrin trikoot / joustocolleget
Ale!

VALMISPALA: 1,5 metrin trikoot / joustocolleget

35,00  sis. 24 % alv.

Valitse valikosta haluamasi kuosin nimi ja tuotekuvaksi vaihtuu kuosin mukainen kuva. Nimi on muodossa: kuosin nimi – materiaali – väri.

Kaikki palat ovat 1,5 metriä pitkiä ja täysleveitä. Tarkemmat tiedot materiaaleista alla.


  Poista
  - +

  Kuvaus

  Palamarkkinat ovat jälleen täällä! Palamarkkinoilla on tarjolla valmiiksi leikattuja paloja, jotka ovat ylijäämää messuilta, pop upeista ja myymälästämme. Valitse valikosta haluamasi kuosin nimi ja kuvaksi vaihtuu kuosin mukainen kuva.

  Trikoo (norm. 25,90 € / m)

  Materiaali: 95% puuvillaa ja 5% elastaania.
  Kankaan leveys noin 160-165 cm. Neliöpaino on 200 g.

  Joustocollege (norm. 25,90 €/ m)

  Materiaali: 94% puuvillaa ja 6% elastaania.
  Kankaan leveys noin 160 cm. Neliöpaino on 240g.

  Pesuohje

  • Pese kangas tai siitä ommeltu vaate 40 asteessa. Valmiina vaatteena mieluiten nurinpäin käännettynä. Näin säästät kankaan päälipuolta turhalta mekaaniselta hankaukselta.
  • Ei rumpukuivausta tai valkaisuaineita.
  • Kangas voi kutistua ensimmäisessä pesussa 0-5% (trikoo) / 5-10% (joustocollege). Kutistuma on aina suurempaa pituussuunnassa. Ommeltua vaatetta voi kuositella kosteana aina pesun jälkeen takaisin muotoonsa kevyesti venyttämällä.
  • Kankaan tai siitä ommellun vaatteen voi silittää tarvittaessa 1 pisteellä (max. 120C). Voit myös kuivata vaatteen pesun jälkeen hengarilla, jolloin se asettuu kauniisti kuin itsestään.
  • Käytämme kankaissamme viimeistelykäsittelyä, joka lisää värien pesunkestoa. Pahin haalistaja digipainetuille kankaille on kuitenkin liian kuuma pesu ja/tai kuivausrummun käyttö, joten suosittelemme noudattamaan pesuohjeita.

  Kankaat on valmistettu Euroopassa tehtaissa, joilla on Öko-Tex sertifikaatti. Puuvilla on luonnonmukaisesti viljeltyä, jonka kasvatukseen ei ole käytetty mitään myrkkyjä tai haitallisia torjunta-aineita. Puuvilla on valmistettu ja värjätty GOTS-standardin mukaisesti.

  Kankaat ovat omaa tuotantoamme.

  Lisätiedot

  Paino 0,7 kg
  Väri

  , , , , , , ,