Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Toimitus alkaen 2,90€ Suomessa.Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Arkisin klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset toimitetaan saman päivän aikana.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Neulominen > Villalangat > Villalanka, Lankava Naturelli Sopiva, luonnonvalkoinen

Villalanka, Lankava Naturelli Sopiva, luonnonvalkoinen

3,15  sis. 0 % alv.

Värjää itse tai käytä sellaisenaan! Lankava Naturelli Sopiva -villalanka sopii erityisesti aloittelevalle kotivärjääjälle. Olemme testanneet lankaa itse värjäykseen ja lopputulokset ovat olleet kauniita. Lanka on laadukas ja suosittelemme sitä erittäin lämpimästi. Sopiva käyttäytyy värjätessä erityisen sopivasti nimensä mukaan – se ei mene helposti sotkuun ja värjäytyy tasaisesti.

Tämä lanka sopii esimerkiksi paitoihin ja lapasiin.

Toimitetaan vyyhtinä, 1 kpl = 1 vyyhti, jossa on n. 100g eli 230m lankaa.

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, ja saat sähköpostin, kun tuotetta tulee jälleen saataville.

Kuvaus

Tuotemerkki: Lankava
Materiaali: 100 % villa
Paino/juoksevuus: 100 g / n. 230 m (n. tex 430)
Puikkosuositus: 4,5–5,5 mm

Lankava Naturelli Sopiva on värjäämätön villalanka. Sen väri on lampaanvillan oma kaunis, luonnonvalkoinen sävy. Lanka sopii erityisen hyvin aloittelevalle kotivärjärille. Se käyttäytyy nimensä mukaisesti erittäin sopivasti värjätessä: värjääntyy tasaisesti ja kauniisti eikä mene herkästi sotkuun.

Lankava Naturelli -tuoteperheen langat sopivat erityisen hyvin kasvivärjäykseen. Voit käyttää niitä myös ihan sellaisenaan tai värjätä haluamasi väriseksi.

Valmiin neuleen hoito: suosittelemme kaikelle villalle aina ensisijaiseksi huoltokeinoksi tuuletusta ulkona pakkasessa. Villa on itseään putsaava materiaali. Mikäli vaatteeseen tulee tahra, poista se paikallisesti haalealla vedellä käsin. Tarvittaessa käsinpesu 30 asteessa, tasokuivaus, ei rumpukuivausta.

Lisätiedot

Paino 0.100 kg