Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Nopea toimitus! Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.Toimitus alkaen 4,90 € pakettina Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Vaatteet yrityksen omalla logolla

Vaatteet yrityksen omalla logolla

Vaatteet yrityksen omalla logolla

Tarjoamme yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuutta tilata vaatteitamme omalla painatuksella, esimerkiksi yrityksen omalla logolla. Kaikki vaatteemme ommellaan ja painetaan Suomessa. Näin myös yrityksesi käytössä olevat vaatteet edustavat sinulle tärkeitä arvoja: suomalaista työtä, paikallisuutta ja ekologisuutta.

Lataa painotuotteiden hinnasto tästä, linkki avautuu uuteen välilehteen.

Painettavien tuotteiden kokotaulukot ja suositusmateriaalit (avautuu uuteen välilehteen).

HUOM! Hinnoittelu määräytyy painomerkkien kappalemäärän mukaan. Yhteen tilaukseen voi siis sisältyä esimerkiksi 25 hupparia, 25 t-paitaa ja 50 verkkatakkia, joissa kaikissa on samanlainen painatus, jolloin hinta määräytyy 100 kpl -taulukon mukaisesti. Tilaukseen voi vapaasti valikoida tuotteita valikoimasta, kutakin tuotetta on kuitenkin valittava minimissään 5 kappaletta.

Hintaan sisältyy yksivärisen merkin painatus, moniväriset hinnoittelemme tapauskohtaisesti tarjouspyynnön mukaan. Hinnan päälle tulevat toimituskulut todellisten kulujen mukaan, erillistä aloituskulua emme veloita. Laskutamme tilauksesta 50 % tilauksen yhteydessä ja loput 50 % toimituksen yhteydessä. Yli 2000 € (ALV 0%) tilaukset toimitamme ilmaiseksi yhteen osoitteeseen.

Käyttämämme painomerkit ovat laadukkaita, erittäin hyvin pesua kestäviä ja niillä on Öko-Tex-sertifikaatti luokassa 1 (turvallinen myös vauvan iholle) sekä Bluesign-sertifikaatti. Painomerkit eivät myöskään sisällä ftalaatteja.

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja tilaukset:

Petra Ryymin
[email protected]