Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Nopea toimitus! Pakettisi lähtee meiltä samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Syksy on saapunut! Tutustu uusiin limited edition -vaatteisiin ja kankaisiin.Toimitus alk. 4,90€ pakettina Suomeen. Yli 150€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Vaatteet yrityksen omalla logolla

Vaatteet yrityksen omalla logolla

Vaatteet yrityksen omalla logolla

Tarjoamme myös yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuutta tilata vaatteitamme omalla painatuksella, esimerkiksi yrityksen omalla logolla. Kaikki vaatteemme ommellaan ja painetaan Suomessa. Näin myös yrityksesi käytössä olevat vaatteet edustavat sinulle tärkeitä arvoja: suomalaista työtä, paikallisuutta ja ekologisuutta.

Lataa painotuotteiden hinnasto tästä, linkki avautuu uuteen välilehteen.

Hintaan sisältyy yksivärisen merkin painatus, moniväriset hinnoittelemme tapauskohtaisesti tarjouspyynnön mukaan. Hinnan päälle tulevat toimituskulut todellisten kulujen mukaan, erillistä aloituskulua emme veloita.

HUOM! Hinnoittelu määräytyy painomerkkien kappalemäärän mukaan. Yhteen tilaukseen voi siis sisältyä esimerkiksi 25 hupparia, 25 t-paitaa ja 50 verkkatakkia, joissa kaikissa on samanlainen painatus, jolloin hinta määräytyy 100 kpl -taulukon mukaisesti. Minimitilaus on 25 kpl tuotteita.

Laskutamme tilauksesta 50 % tilauksen yhteydessä ja loput 50 % toimituksen yhteydessä.

Käyttämämme painomerkit ovat laadukkaita, erittäin hyvin pesua kestäviä ja niillä on Öko-Tex-sertifikaatti luokassa 1 (turvallinen myös vauvan iholle) sekä Bluesign-sertifikaatti. Painomerkit eivät myöskään sisällä ftalaatteja.

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja tilaukset:

Petra Ryymin
petra@dreamcircus.fi