Tutustu kevään ihanimpaan mekkoon: Amaliaan
Amalia-mekkomme on ollut mukana mallistossamme jo kolme vuotta! Se valloitti heti julkaisukeväänään teidät ja meidät kaikki, ja on ollut yksi kestosuosikeistamme siitä saakka. Mekko yhdistelee hauskasti Bertta-tunikasta tuttua luotettavaa yläosaa ja mekkopituista frillahelmaa. Taskutkin tästä mekosta löytyy tietysti myös.


Amalia-mekossa on:
🎪 Bertasta tuttu kivasti istuva yläosa ja väljä mekkopituinen helma frillan kera
🎪 taskut ja O-pääntie
🎪 mukavantuntuinen trikoo materiaalina
🎪 t-paitamittaiset hihat näin lyhythihaisten kaudella

Amaliassa yhdistyy jotain ihanan tyttömäistä ja yksinkertaista tyylikkyyttä - molempia sopivassa suhteessa!Amalia on paitsi kaunis niin myös ehdottomasti mukava mekkomalli! Sehän meidän vaatteissa onkin laadun lisäksi aina tärkeää: niitä tulee olla mukava käyttää. Koon valinta on helppoa, jos esimerkiksi Bertta-tunikamme on sinulle jo tuttu - valitset Amaliasta saman koon! Jos et tunne mitoitustamme, suosittelemme Amalian kohdalla valitsemaan koon erityisesti rinnanympärysmitta huomioiden. Löydät tuotteistamme aina valmiin vaatteen mitat, joita voit verrata jo sopivasti istuviin vaatteisiisi.

Jos et löydä valikoimastamme mieleistäsi kuosia, tutustu Amalia-mekkoon tilaustuotteena. Tilaustuotteessa voit valita haluamasi kuosin valikoimastamme ja voit myös vaikuttaa hihan pituuteen! Jos haluamasi kuosi ei löydy tuotteesta, ota yhteyttä meihin ja tarkastamme voimmeko valmistaa tuotteen haluamastasi kuosista.

Tutustu Amalia-mekkoihin verkkokaupassamme täällä.

Kukas muuten onkaan Amalia? Amalia tarvitsi tyttömäisen nimen ja kukas meille sitten tulikaan mieleen? No Sirkuksemme toisen perustajan Katin nuorempi tytär Amalia! Ihana luonnonlapsi, aina keksimässä uusia jekkuja. Amalialla on hymy herkässä ja tilanteeseen sopiva – tai sopimaton – vitsi takataskussa valmiina.

Ps. Muutamassa Amalia-mekossa on hieman normaalista poikkeava kokotaulukko. Tämä on kerrottu tuotesivulla näissä tuotteissa. Tutustuthan kokotaulukoihimme aina huolellisesti ennen ostoa!